|

Başbakan Adana saldırısıyla ilgili bilgi aldı

Başbakan Binali Yıldırım, Adana Valiliği önünde gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili İçişleri Bakanı Soylu'dan bilgi aldı. Bu sabah düzenlenen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak
10:07 - 24/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:15 - 24/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Adana Valiliği otoparkında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.



Alınan bilgiye göre, saat 08.05'te Valilik makam girişi yakınındaki otoparkta 33 plakalı bir otomobilde büyük bir patlama meydana geldi. Kentin büyük bölümünden duyulan patlamayla birlikte otoparktaki araçlar yanmaya başladı. Patlamanın olduğu yerden geçenler ve park edenlerden 2 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.



İlk belirlemelere göre teröristler önceden getirdiği bomba yüklü aracı tam mesai saatinin başladığı sırada infilak ettirdi. Kentin büyük bölümünden duyulan patlamayla birlikte otoparktaki araçlar yanmaya başlarken o sırada araçlarını park eden ve oradan geçenler yaralandı. Valilik binası başta olmak üzere çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı.



Başbakan saldırıyla ilgili bilgi aldı


Başbakan Binali Yıldırım, Adana Valiliği önünde gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bilgi aldı.






#Adana
#Terör Saldırısı
#Binali Yıldırım
#Süleyman Soylu
7 yıl önce