Diyarbakır'da çatışma: 1 polis yaralandı

Yeni Şafak
09:272/12/2015, Çarşamba
G: 2/12/2015, Çarşamba
IHA
DHA
Arşiv
Arşiv

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından operasyon başlatıldı. Operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis memuru hafif yaralandı.

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde bugün sabah saatlerinde bir kez daha sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 6 mahalleyi kapsayan yasakla birlikte operasyonun düğmesine basıldı. Şiddetli çatışmaların yaşandığı ilçedeki operasyona, Türkiye'nin farklı illerinden Diyarbakır'a sevk edilen çok sayıda terörle mücadele ve özel harekat polisleri katılıyor.



1 polis yaralandı

Sur ilçesinde 6 mahallede bu sabah sokağa çıkma yasağı ilan edilirken hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon başlatıldı. Operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada 1 polis memuru hafif yaralandı. Sur'da operasyon devam ederken, silah ve patlama sesleri duyuldu.

#çatışma
#diyarbakır
#sur