|

Erdoğan'dan duygu yüklü konuşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikahı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne kıyıldı. Erdoğan, törende duygusal bir konuşma yaptı.

Yeni Şafak
15:48 - 14/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:57 - 14/05/2016 Cumartesi
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar dünya evine girdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar dünya evine girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, bugün yapılacak nikah töreni öncesinde Huber Köşkü'nden ayrıldı.



Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, Küçükçekmece Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kıyılacak nikah öncesi siyah renkli BMW marka gelin arabasıyla konvoy eşliğinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıktı.



Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.



Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikahı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne kıyıldı. Nikaha şahitlik eden 8 ismin arasında Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yer aldı.



Törende kısa bir konuşma yapan Erdoğan duygusal anlar yaşadı. Erdoğan "Sümeyye'ye çocukken 'ceylanım' derdim, 'gözümün nuru' derdim. Şimdi bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor" ifadelerini kullandı.






Erdoğan ve ailesi düğüne helikopterle gitti Erdoğan'ın damadına JÖH'ten pankartlı tebrik Sümeyye Erdoğan'ın nikahı için güvenlik önlemleri




#Recep Tayyip Erdoğan
#Sümeyye Erdoğan
#Selçuk Bayraktar
8 yıl önce