|

Amerika'dan önce Türkiye'de vizyona girecek

Amerika'dan bir hafta evvel Türkiye'de vizyona girecek olan 'Warcraft: İki Dünyanın ilk Karşılaşması', son fragmanı ile üç günde iki milyon izlenme sayısına ulaştı.

Yeni Şafak
17:02 - 22/04/2016 Cuma
Güncelleme: 17:03 - 22/04/2016 Cuma
Yeni Şafak
Artık "Dünya ile aynı anda Türkiye'de" ifadesi yerine "Dünyada ilk defa Türkiye'de" diyebileceğiz.
Artık "Dünya ile aynı anda Türkiye'de" ifadesi yerine "Dünyada ilk defa Türkiye'de" diyebileceğiz.

Bir Blizzard yapımı olan World of Warcraft oyunundan uyarlanan film, fantastik bir dünyada geçiyor. Filmin konusunu ise Orklar ile Azeroth Krallığı'nın savaşı oluşturuyor. Yeni gelen her görüntünün, oyun hayranlarının heyecanını bir kat daha arttırdığı kesin.



Fakat görüntülerin görkemine bakılacak olursa filmin hedef kitlesi sadece oyuncular değil. Artık her ne kadar "Warcraft" ismine aşina olmayan kişi kalmasa da film, oyundan bihaber kişileri de salonlara çekecek gibi görünüyor. Bu yönüyle de film, fantastik sinema sevdalılarının vazgeçilmezlerinden olmayı hedefliyor olabilir.




Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment'in ortak yapımı olan 'Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması' Amerika'dan bir hafta önce, yani tam 3 Haziran'da Türkiye'de vizyona girecek. Artık "Dünya ile aynı anda Türkiye'de" ifadesi yerine "Dünyada ilk defa Türkiye'de" diyebileceğiz.





#Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
#Amerika
#Türkiye
#World of Warcraft
8 yıl önce