|

Demet Akalın'dan 'gerici' yanıtı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın namaz kılarken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. "Sol" gazetesi namaz kılınmasından rahatsız olarak Akalın için "gerici" yorumunda bulundu. Ünlü şarkıcı Twitter hesabından Sol'un hazımsızlığına yanıt vererek "Allah'ım bana gerici diyenleri affet' yazdı.

Yeni Şafak
17:17 - 3/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:23 - 3/02/2016 Çarşamba
Diğer

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 2 yaşındaki kızı Hira'nın namaz kılarken çekilen görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.


Şarkıcının, 'Dualarınızı maşallahınızı alayım rabbim binlerce şükür olsun seni bize gönderdi adının hürmetine yaşa Allah seni nazardan korusun' ifadeleri ile paylaştığı video takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.





Namaz hazımsızlığı


Demet Akalın medyaya da yansıyan bu paylaşım sonrası Sol isimli gazete tarafından "gericilik" ile suçlandı. "Gericilik her yerde

"

başlığıyla duyurulan haberde "Demet Akalın isimli şarkıcı iki yaşındaki kız çocuğuna namaz kıldırttı" ve "Ülkede gericiliğin her kesime sirayet etmesi gün geçtikçe artıyor" gibi ifadelere yer verdi.





Sol'a yanıt verdi


Sol isimli gazetenin kullandığı çirkin ifadelerden sonra Demet Akalın'dan cevap gecikmedi. Annesinin kendisini 5 yaşında Kur'an kursuna yazdırdığını, bu yüzden içine merhamet duygusu aşılandığını söyleyen Akalın kızıyla ilgili de açıklamada bulundu. Demet Akalın twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Kızımın adı Hira! Allah bize nasip etti namaz görüntüsünden bana gerici diyenleri affet Allah'ım" dedi.










#Demet Akalın Kurt
#Hira Kurt
#Sol gazetesi
#itham
#gericilik
#namaz
#twitter
#instagram
#Demet Akalın
8 yıl önce