|

Erdoğan: Derdimiz popülerlik değil

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Yönetim Kurulu Başkanı Sare Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan ve Karabük Valisi Orhan Alimoğlu'nun katılımıyla Karabük temsilciliğini açtı.

Yeni Şafak
12:19 - 7/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:32 - 7/01/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkanı Sare Aydın Yılmaz, insan haklarının ayrılmaz bir parçası gördükleri kadın haklarını savunduklarını, toplumda, siyasette ve iş hayatında kadınları güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.



Açılışa katılan bir diğer isim ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan oldu. Erdoğan, kadın hakları mücadelesinin en başta bir insan hakkı mücadelesi olduğuna vurgu yaparken, kadın mağduriyetlerinin büyük bir yara olmasına rağmen popülizme kurban edildiğinin altını çizdi.



Erdoğan: “Uluslararası platformlarda hâkim söylemi kullanarak kadın hakları dediğinizde kolayca popüler olursunuz, bizim derdimiz bu değil" diye konuştu.



Bu halkın kadının sorunlarını kendi kavramlarımızla çözme çabasında olduklarını belirten Erdoğan, hukuki zeminde düzenlemelerin yapıldığını da konuşmasına ekledi.



#sümeyye erdoğan
#Kadem
#karabük
#popüler
8 yıl önce