|

Mustafa Altıoklar imam hatiplilere kin kustu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, hakaret ettiği gerekçesiyle dava açılan yönetmen Mustafa Altıoklar, seviyesiz yorumlarına devam ediyor. Twitter adresinden attığı tweetle imam hatiplilere olan kinini gözler önüne seren Altıoklar, "Katil, hırsız, sapık" bilinen herkesin imam hatipli olduğunu söyledi. Müslümanlara olan tahammülsüzlüğünü bu sözleriyle kanıtlayan Altıoklar, 2014'te de Türk halkı için 'hanzo' ifadesini kullanmıştı.

Yeni Şafak
15:32 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:46 - 25/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Türk halkına, Müslümanlara, İslam'a ve en son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Mustafa Altıoklar, hakaretlerine bir yenisini daha ekledi. Twitter hesabından imam hatiplilere hakaret eden Altıoklar bu sefer çok ileri gitti. İmam hatiplileri, suç potansiyeli yüksek insanlar olarak gösteren Altıoklar takipçilerinin eleştirilerine maruz kaldı.



Altıoklar'ın attığı tweet:







Hakaret etmek alışkanlık oldu


10 Ağustos 2014'te gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra hakaretlerine devam eden yönetmen, attığı tweet ile Türk halkı için 'hanzo' kelimesini kullandı. Kendi milletine hakaret edecek kadar seviyesizleşen Altıoklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de, "Narsistik kişilik bozukluğu var. Kendisine rapor vermek lazım, 46 raporu" ifadelerini sarf etti. Cumhurbaşkanı'nın hakaret davası açtığı Altıoklar, “Hakaret etmedim, bir doktor olarak teşhis koydum"

sözleriyle kendini savunmaya çalıştı.

#Mustafa Altıoklar
#​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
8 yıl önce