|

Beşiktaş-Akhisarspor: 0-0

Beşiktaş, 12. haftanın açılış maçında Akhisarspor'la 0-0 berabere kaldı. Siyah beyazlılarda Quaresma 10. dakikada penaltı atışından faydalanamadı, Akhisar'da ise Henrique kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Yeni Şafak
21:41 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 22:12 - 17/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Akhisar kalecisi Lukac bu sezon ligde en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı.
Akhisar kalecisi Lukac bu sezon ligde en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı.

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş evinde Akhisarspor'u konuk etti ve karşılaşma 0-0'lık skorla sona erdi.

Beşiktaş karşılaşmanın ilk dakikasında Lens ile gole yaklaştı. Negredo sol kanattaki Quaresma'ya pasını gönderdi. Topla ilerleyen Quaresma ceza sahası içine ortasını yaptı. Penaltı noktasının hemen yanında topa hareketlenen Lens kafa vuruşunu yaptı ancak top yandan auta çıktı.

  • Beşiktaş 10. dakikada Talisca'nın ceza sahasının içinde yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Quaresma'nın penaltı vuruşunu Lukac kurtarırken pozisyonun devamında top Negredo'nun önünde kaldı. İspanyol forvetin şutu da direğe çarptı ve top auta çıktı.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Beşiktaş bir kez daha Lens ile gole yaklaştı. Negredo pasını altıpasın gerisindeki Lens ile buluşturdu. Hollandalı isim bekletmeden sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ancak top auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

Beşktaş 52. dakikada Quaresma'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Talisca ile gole yaklaştı. Talisca'nın yakın mesafeden kafa vuruşunda Milan Lukac gole izin vermedi. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Tosic'in sol kanattan ortasında Talisca yine gole yaklaştı ancak kafa vuruşu bu kez auta çıktı. Talisca 55. dakikada bir kez daha gole yaklaşırken kullandığı serbest vuruşta top direkten geri döndü.

Akhisarspor 65. dakikada gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen Akhisarspor atağında Larsson ceza sahası içinde bulunan Henrique'ye ortasını yaptı ancak top Atiba'ya çarparak kaleye yöneldi, Fabri de müdahalesiyle topun kaleye gitmesini engelledi.

  • Akhisarspor'da Henrique 81. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve ekipler sahadan birer puanla ayrıldı.




#Beşiktaş
#Akhisarspor
#Süper Lig
6 yıl önce
default-profile-img