|

Eski takımından Diego Costa'ya çağrı

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Diego Costa’yı tekrar Atletico Madrid formasıyla görmekten mutluluk duyacağını açıkladı.

Yeni Şafak
14:08 - 12/04/2016 Salı
Güncelleme: 11:15 - 12/04/2016 Salı
Diğer
Atletico, Costa'yı bekliyor.
Atletico, Costa'yı bekliyor.

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, 2014 yılında takımdan ayrılarak Chelsea'ye transfer olan Diego Costa'nın takıma geri dönmesinden mutluluk duyacağını açıkladı.



Takımdan ayrılan herkesle iyi ilişkilerinin her zaman devam ettiğini ve kapılarının açık olduğunu belirten Cerezo, “Şimdilik çok zor görünüyor biliyorum ama Diego Costa'yı tekrar takımda görmekten büyük mutluluk duyarız. Atletico Madrid'in takımdan ayrılan herkesle iyi ilişkileri olmuştu. Aynı zamanda eski futbolcumuz olan Diego Simeone River Plate'in başındayken sadece onu ziyaret etmek için Arjantin'e gitmiştim. Şimdi teknik direktörümüz oldu. Diego Costa için de aynı şey geçerli olabilir.” ifadelerini kullanarak golcü oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı.



Atletico Madrid'de forma giydiği dönemde çıktığı 155 maçta 86 kez rakip takım ağlarını sarsan Diego Costa, Chelsea formasıyla gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olmuştu. Londra ekibiyle 74 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu 35 kez ağları sarsmayı başardı.




#Chelsea
#Atletico Madrid
#Diego costa
#transfer
#futbol
8 yıl önce