|

Galatasaray-Akhisarspor: 4-2

Süper Lig'de Galatasaray 2-0 geriye düştüğü Akhisar maçını 4-2 ile çevirdi, zirve yolunda çok kritik bir galibiyet elde etti. Maç fazlasıyla zirveye yükselen sarı kırmızılılar derin bir nefes aldı.

Yeni Şafak
22:01 - 9/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:03 - 10/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Akhisarspor'u 4-2 mağlup etti.
Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü maçta Akhisarspor'u 4-2 mağlup etti.

Son maçlarda aldığı yenilgilerle koltuğu Medipol Başakşehir'e kaptıran Galatasaray seyircisi önünde yara sarma peşindeydi. Ancak maç sarı kırmızlıların istediği gibi başlamadı.

16. dakikada Maiconun kendi kalesine attığı gol Aslantepe'de soğuk duş etkişi yarattı. İlk yarının devamında beraberlik için saldıran Aslan, Ndiaye ve Belhanda ile net fırsatları harcadı.

41. dakikada Miguel Lopes'in atılmasıyla Akhisar 10 kişi kaldı. 45. dakikada ise Muslera'nın büyük hatasını affetmeyen Olcan Adın ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıda yüksek bir tempoda başlayan sarı kırmızılılar Fernando 49. dakikada attığı harika golle skoru eşitledi. Brezilyalı böylece sarı kırmızılı formayla ikinci şutunda ilk golünü kaydetmiş oldu.

51. dakikada sahneye Bafetimbi Gomis çıktı. NDiaye'nin pasında hareketlenen Fransız golcü, bu sezon 14. golünü Akhisar ağlarına bıraktı.

  • Galibiyet golü için rakip kaleye saldıran Galatasaray, 68. dakikada Gomis'in atılmasıyla 10 kişi kaldı. Mustafa Yumlu ile girdiği tartışmanın ardından Fransız golcü hakem Ümit Öztürk'ten kırmızı kart gördü.

71. dakikada ise son haftaların tartışılan ismi Belhanda'nın golüyle sarı kırmızlılar 3-2 öne geçti. Uzatma anlarında Feghouli'nin golü skoru belirledi: 4-2




#Galatasaray
#Akhisarspor
6 yıl önce