|

Galatasaray-Alanyaspor: 2-0

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Yasin Öztekin ve Gomis'in golleriyle Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılar bu sonuçla ligdeki puanını 29'a çıkarttı ve liderliğini sürdürdü.

Yeni Şafak
21:26 - 25/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:35 - 25/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray, Süper Lig'de Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan elde etti.
Galatasaray, Süper Lig'de Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan elde etti.

Süper Lig'de geçen hafta Başakşehir'e 5-1 yenilen lider Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 yenerek hem zirvedeki yerini korudu, hem de Beşiktaş derbisi öncesinde moral kazandı.

  • Galatasaray, 5-1'lik Başakşehir yenilgisinin ardından Aytemiz Alanyaspor karşısına tek forvetle çıktı. Eren'i yedek bekleten Tudor, orta sahada cezalı Fernando'nun yerine Selçuk'la başladı. Son ana kadar 11'de olan Tolga'nın sakatlanması üzerine yerine kadroya Yasin dahil edildi.

Sahasındaki 36 bin taraftarının desteğiyle maça hızlı başlayan sarı kırmızılılar, üst üste 2 pozisyon buldu. Ancak Haydar gole izin vermedi.

Oyun üstünlüğü ilk yarıda rakibine bırakmayan Galatasaray, 33. dakikada golü buldu. Gomis'in Haydar'dan dönen topunu tamamlayan Yasin, bu sezonki ilk 11 başladığı ilk maçta golünü atmış oldu.

İkinci yarıda Alanya öne çıkarak pozisyon aradı. Galatasaray ise hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı. Rodrigues ve Gomis ile önemli fırsatları harcayan sarı kırmızılılar, 88. dakikada Yasin'in asistinde Gomis'le golü buldu.

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Alanyaspor'u Yasin Öztekin ve Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()




#Süper Lig
#Galatasaray
#Aytemiz Alanyaspor
6 yıl önce