|

Galatasaray'da Lucas Leiva şoku!

Galatasaray'ın transferini büyük ölçüde bitirdiği Lucas Leiva ailesinin Türkiye'ye gelmek istememesi sebebiyle gerçekleşmedi. Brezilyalı futbolcunun transferiyle ilgili kararını sarı kırmızılılara bildirdiği aktarıldı.

Yeni Şafak
13:44 - 8/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:11 - 8/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Lucas Leiva'nın Galatasaray'a transferinin yattığı belirtildi.
Lucas Leiva'nın Galatasaray'a transferinin yattığı belirtildi.

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaştığı ve transferini açıklaması beklenen Lucas Leiva'dan kötü haber geldi. Sarı kırmızılılar Brezilyalı futbolcunun ailesinin Türkiye'ye gelmek istememesi sebebiyle bu transferi şimdilik askıya aldı.



Galatasaray'ın uzun süredir haber beklediği Leiva'dan olumsuz cevap alması sebebiyle Tolga Ciğerci'yi kadrosuna kattığı aktarılırken 24 yaşındaki futbolcu dışında aynı bölgeye başka transfer yapılıp yapılmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.



Bilindiği üzere Galatasaray defansif orta saha için gündemine ilk olarak Liverpoollu Lucas Leiva'yı almıştı. Brezilyalı futbolcunun ailesinin Türkiye'de yaşamak istememesi sebebiyle bu transfer yatmış oldu. sarı kırmızılıları yakından takip eden muhabir Ali Naci Küçük de attığı tweetle Leiva transferinin yattığını belirtti.












Leiva 9 yıllık Liverpool macerasını bu transfer döneminde noktalamaya hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcunun transferi için İtalyan basını Sampdoria Kulübü'nün devrede olduğunu ve oyuncu ile görüşmelerde bulunduğunu belirtti.









#Lucas Leiva
#Liverpool
#Galatasaray
8 yıl önce