Turan'ın transferleri Orta Asya'dan
10:29, 16/09/2015, ÇarşambaG: Güncelleme: 10:38, 16/09/2015, Çarşamba
Yeni Şafak

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Turanspor, Kırgız futbolcular Ildar Amirov ve Ruslan Amirov'u renklerine bağladı.
'Türk dünyasının kulübü' mottosuyla faaliyetlerine devam eden Ankara temsilcisi Turanspor, iki yabancı hakkını Orta Asya'dan yana kullandı ve iki Kırgız oyuncuyla anlaştı. Kırgızistan Milli Takımı'nda da forma giyen Ildar Amirov ve Ruslan Amirov bundan böyle kırmızı-beyazlı formayı giyecek.
İki futbolcuyu Ankara'ya getiren menajer Bertrand Ndong, iki futbolcunun da Kırgızistan Milli Takımı'nda oynadığını belirterek "28 yaşındaki forvet Ildar Amirov son olarak 8 Eylül'de Almati'de Kazakistan'a karşı forma giydi. Kırgız Milli Takımı'nda 30 maçı var. 24 yaşındaki kaleci Ruslan Amirov'un da milli formayla 20 maçı var" dedi.
Amatör liglerde kulüpler kadrolarında, oturma izni olan iki yabancıyı oynatabiliyorlar.
Eskiden Şekerspor'du
Uzun yıllar Şekerspor adıyla mücadele eden kulüp geçen sezon sonunda ismini Turanspor yapmıştı. Geçen sezon Şekerspor olarak son kez mücadele eden ve 3. Lig'den düşen kulüp bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.