|

Dev 'yardım' motoru: Google'dan mülteciler için kampanya

Evet; pamuk eller cebe... Google, savaş ve karışıklıklardan ötürü yerinden yurdundan göç etmek zorunda kalanlar için küresel ölçekli bağış kampanyası başlattı.

Yeni Şafak ve
10:38 - 18/09/2015 Cuma
Güncelleme: 10:50 - 18/09/2015 Cuma
Yeni Şafak

Küresel ölçekte de, bölgesel çapta da, düzenlediği yardım ve bağış kampanyaları ile internet devlerinin en melek yardımseverleri listesinin açık ara bir numaradaki ismi olan Google, dünya genelinde hayata geçirdiği insani yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Üstelik bu defaki bizi de oldukça yakından ilgilendiren bir kampanya.



Google, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'daki yaşanan savaş ve karışıklıklardan ötürü yerinden yurdundan göç etmek zorunda kalanlar için küresel ölçekli yeni bir bağış kampanyası başlattı.



İlk etapta 5.5 milyon dolara kadar destekte bulunacağını belirten dev yardım motoru, bizim gönlümüzden kopan her 30 TL (10 dolar) karşılığında kendisi de bir o kadar bağış yapacak ve böylece toplam bağış miktarı katlanmış olacak.



Kampanya kapsamında hedeflenen toplam miktar 35 milyon TL olarak belirlenirken şimdiye kadar havuzda toplanan meblağ ise 8 milyona yaklaştı bile.



Evet; pamuk eller cebe... Buraya tıklıyor ve

gerçekleştiriyoruz.







#google
#internet
#bağış
#suriye
#göçmen
#mülteci
9 yıl önce