|

Instagram'a kaydet özelliği eklendi

Dünyanın en yaygın fotoğraf ve video paylaşım ağı olarak bilinen Instagram'da üst üste yenilikler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün canlı yayın özelliğinin getirildiği uygulamada, beğenilen fotoğrafları kaydetmek için artık tek bir butona basmak yeterli oluyor.

Yeni Şafak
10:33 - 15/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:34 - 15/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Instagram'da kaydedilen fotoğraflar, telefon hafızasına değil profile ekleniyor.
Instagram'da kaydedilen fotoğraflar, telefon hafızasına değil profile ekleniyor.

Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram'a ardı ardına yeni özellikler ekleniyor. Geride bıraktığımız günlerde canlı yayın özelliğini yayına alan Instagram, yeni yayınladığı güncellemeyle kaydet özelliğini getirdi.



iOS'da 10.2, Android'de 10.2.1 güncellemesini yapan kullanıcılar, kaydetme özelliğini kullanabiliyor. Bu özellik, gizli bir şekilde istediğiniz gönderileri Instagram profilinize kaydediyor. Yani fotoğraf telefona değil, Instagram hesabına kaydediliyor ve karşı tarafa hiçbir uyarı mesajı gönderilmiyor.





Yukarıdaki ekran görüntüsünde de gördüğümüz üzere 'profiline gizli şekilde kaydet' ifadesi bulunuyor.



Instagram'ın bu özellik sayesinde ekran görüntüsü alma derdini de sona erdirecek. Instagram'dan beğendiğiniz bir manzara fotoğrafını, yemek tarifini, örgü modelini veya ilginizi çekecek herhangi bir şeyi kaydetmek için ekran görüntüsü almak yerine tek tıkla profilinize eklemek yeterli olacak.










#Instagram
#Kaydetme
#Özellik
7 yıl önce