|

Resmi Tanıtım: Apple Watch

Apple'ın etkinliği başladı. Tanıtılan ilk ürün Apple'ın akıllı saati Apple Watch oldu.

Yeni Şafak ve
21:23 - 9/09/2015 Wednesday
Güncelleme: 18:23 - 9/09/2015 Wednesday
Yeni Şafak

Evet; beklenen gün geldi. Apple halihazırda yeni ürünlerini tanıtmakla meşgul. Biz de yavaş yavaş aktarıyoruz. Tanıtımın ilk konuğu Apple Watch oldu.



İşte detaylar:



Yeni Apple Watch modelleri bugünden itibaren küresel çapta satışa sunulacak. En önemli değişiklik 'gül kurusu' renk seçeneğinin eklenmiş oluşu. Bir de kırmızı kadranlı ve kayışlı yeni bir model mevcut. Bunların haricinde halihazırdaki modellere çok sayıda yeni kordon/kayış seçeneği de ekleniyor. Keza yeni kayış tasarımları arasında Hermes vb. gibi dünya markalarıyla iş ortaklığıyla geliştirilen modeller de mevcut.



Yeni işletim sistemi sürümü Apple Watch OS 2 ise 16 Eylül'de yayımlanacak. Türkiye'de güncellemeyi hemen alacak ülkelerden birisi.



iTranslate

(Simültane çeviri)


Facebook Messenger

üzerinden sesli mesaj desteği


Transit

(Toplu taşıma araçlarının duraklarını gösteren yeni bir uygulama)


Go Pro

desteği



Airstrip Programı

(Profesyonel sağlık uygulaması) Gerçek zamanlı doktor-hasta raporlaması (kalp ritmi, nabız, alınması gereken ilaçlar, hastanın durumu vs. kısacası doktor ile hastası arasındaki tüm ilişki gerçek zamanlı olarak kontrol edilebilecek. Kurulacak ağ ile hemşireler, hasta bakıcılar, doktorlar vs. kısacası olayla ilişkili herkes anlık etkileşim kurabilecek.)



-----------


-----------



















#apple
#iphone
#akıllı telefon
#ios 9
#iphone 6S
#iphone 6s plus
#ipad
#apple watch
9 years ago