|

Yerli yarış oyunumuz yayımlandı: Need For 'Şahin'

Metrobüs oyunu ile dikkatleri üzerine çeken yerli mobil oyun firmalarımızdan AtomGames'in yeni bombası Need For Şahin oldu.

Yeni Şafak ve
14:28 - 12/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:29 - 12/08/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Haziran ayında yayımlanan Metrobüs oyunu ile dikkatleri üzerine çeken yerli mobil oyun firmalarımızdan AtomGames'in yeni bombası Need For Şahin oldu.





Need For Şahin isminden de belli olduğu gibi Şahin ve Kartal gibi ülkemizin klasik otomobillerini kullandığımız bir yarış oyunu. Beşiktaş sokaklarında yaptığımız yarışlar dahilinde Dolmabahçe, İnönü Stadyumu (ya da yenilenen ismiyle Vodafone Arena) ve BJK'nin efsane başkanı Süleymen Seba'nın isminin verildiği merkez caddede arabamızı sürüp yarışları mümkün olduğunca kısa sürede tamamlamaya çalışacağız. Bu arada drift, hazırlık ve çoklu oyuncu modlarının da hazırlanmakta olduğunu hatırlatalım.





Oldukça basit ve keyifli bir yarış deneyimi sunan Need For Şahin'den bir Need For Speed deneyimi yaşamayı beklemeyin ama oyun sektörümüzün henüz emeklemekte oluşunu da gözönünde bulundurursak yine de gayet iyi bir adım olarak değerlendirebiliriz. Özellikle ilerleyen sürümlerde direksiyondan sürüş ve modifiye gibi özellikleri bekliyoruz. Bir de korna koysalar hiç fena olmaz. Sürüş dinamikleri, yol tutma, viraj alma gibi kısımlar iyi olmuş ama tabii daha da geliştirilebilir. Nitro özelliği ise bizden tam puan aldı.



indirebilirsiniz. (Ücretsiz)



#oyun
#android
#google
#google play
#need for şahin
9 yıl önce