|
Haçlı Siyonist Cephesi’nin “İşgal Kuvvetleri Komutanı” zorda!
FETÖ'nün elebaşısı Mister Gülen Mısır'ın Al Ghad televizyonuna
“Uluslar arası toplum, Batılı devletler; Türkiye'ye müdahale etsin, Cumhurbaşkanı'nı ve hükümeti düşürsün” dedi. Kısa bir süre önce de, Haçlı Siyonist Cephesi'nin gazetesi New York Times'ın sütunlarından “Batı'nın hizmetinde olduğunu” beyan etmişti.


Arka planında

CIA-ABD-NATO

'nun yer aldığı, Terör Devleti İsrail'in ve AB'nin de bütün hücreleriyle desteklediği 15 Temmuz Paralel darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasından dolayı; işbu Batılı devletlerin maşası konumundaki Fetullah Gülen devasa bir hayal kırıklığı yaşıyor.



“Bağımsız Müslüman Türkiye'yi işgal etme görevini başaramadığı” için feveran halinde Batı'lı devletlerden yardım istiyor! Batı'ya yaptığı bu çağrı, onun Haçlı Siyonist Cephesi'nin 'kaşarlanmış bir piyonu' olduğunu bir kez daha ispatladı, tescilledi.



ABD-İsrail tandemi ve AB ise Paralel Darbe Girişimi'nin berhava olmasından dolayı “moral bozukluğunun da ötesinde” fevkalade sıkıntılıdır.



Darbe kalkışması başarılı olsaydı; FETÖ'nün eliyle Türkiye'yi tarumar edecekler ve eskisi gibi “sömürge ülkesi/devleti” haline getireceklerdi.



Locaefendi'nin Gladyo'sal örgütünü Bağımsız Müslüman Türkiye'yi teslim alabilmek için sahaya sürdüler!



“Gülen Hareketi, bize (Batı'ya) Türkiye'nin İslamlaşmasını engelleyebilmek için lazım”

diyorlar: “Kendi ağızlarıyla” söylüyorlar!



Avrupa, ABD veya İsrail medyasının yayınlarında Batı'nın Gülen'e yüklediği “derin misyonu” açık eden “kâfi miktarda örneğe” rastlamak mümkün…



Mesela, birkaç gün önce İsrail basınında çıkan ve

“İsrail, Gülen'e çok şey borçlu”

diyen bir yazı, bu örneklerden sadece birisidir.



*



15 Temmuz'daki ağır yenilgilerine rağmen maşa olarak kullandıkları FETÖ'den vazgeçmiş değiller!



ABD, kanlı bir darbeye kalkışan terör örgütü liderini halen daha itina ile beslemeye kollamaya, korumaya devam ediyor.



Başta “Terörün Mühendisi” ABD olmak üzere Batılı Devletler için “terörle mücadele” repliği aslında ne yaptıklarını gizleyen bir maskedir, Bir başka deyişle sistematik bir göz boyamadır. Aynı şekilde “Demokrasi” söylemi de; darbe üreticisi/destekçisi Batılı Devletler için “illüzyondan, sihirbazlık gösterisinden” ibarettir.



*



Neo-Con çizgideki

Michael Rubin,

21 Mart 2016'da “American Enterprise Institute” (AEI) için kaleme aldığı yazısıyla “

” dikkat çekerken aslında “derin hesaba dâhil bir eleman olarak” işaret fişeği patlatmıştı!



12 Şubat 2013'te “

” adıyla kirli planların masaya yatırıldığı “Gezi'ye Hazırlık!” toplantısı da AEI' da icra edilmişti!



O toplantının moderatörü Mister Rubin'di!



Türkiye'deki Gezi Kalkışması amacına ulaşamamıştı; buna karşılık 2013'ün 3 Temmuz'unda Mısır'daki Sisi Darbesi'ni başarmışlardı…



İslam düşmanı Michael Rubin, Mısır'daki darbe için

“Durmamız gereken yer Sisi'nin yanıdır” demişti!



Sisi'nin, halkın seçtiği Mursi'yi devirmesi; sadece Washington'ı ve Tel Aviv'i değil, Locaefendi'yi de çok mutlu etmişti!



Pensilvanya'dan Sisi'ye

“tebrik telefonu”

gecikmemişti!



*



Mister Rubin, AEI'ın analistleri arasındadır. AEI, Amerika'da İsrail için çalışan derin bir kuruluş olarak AIPAC'nin (American Israel Public Affairs Committee) desteğiyle faaliyet yürütür. WINEP ise (Washington Institute for Near East Policy) ABD'deki AIPAC kadrosunun ön ayak olmasıyla kurulmuştur. ABD'ye sığınmış durumdaki Paralel Kaçak Mister E.Yaramaz, vaktiyle WINEP'te staj yapmıştı!



Bu 'uslanmaz'

CIA

elemanı Paralel Kaçak, 2008-2009'da Jamestown Vakfı'nda “araştırmacı” adı altında “derin vazife” yapıyordu. Jamestown mı; CIA ile bağlantılı bir kuruluştur.



1981-1987 yılları arasında CIA'i yöneten, ayrıca

“Malta Şövalyesi”

unvanına sahip

William Casey

1984'te Jamestown Vakfı'nın kurulmasını da sağlamıştır. 1984, Türkiye'deki Baronsal Gladyo tarafından Paralel Locaefendi'ye kapalı kapılar ardında “Ilımlı İslam” temelinde derin sefer görev emrinin verildiği yıldır. FETÖ'nün “devlet içinde

sistematik

olarak yerleşmeye başlaması” da 1984 yılından itibaren gerçekleşmiştir!



CIA'in kurduğu Jamestown Vakfı, başlangıç yıllarında “Komünizmle Mücadele” konsepti çerçevesinde çalışma yürütmüş; Doğu Bloku'nun çökmesinden sonraki süreçte ise faaliyet alanını başta Türkiye olmak üzere Ortadoğu ve Kafkasya olarak belirlemiştir…



Komünizmle Mücadele Derneği'nin Türkiye'deki ikinci şubesini 1963'te Erzurum'da kuran Gülen'in yolu “derin senaryoda yazılı olduğu üzere” 1964'te

Graham Fuller

'la kesişmiştir!



Fetullah Gülen, 1966'da İzmir'de “cemaatini” kurduktan tam elli yıl sonra (15 Temmuz 2016) FETÖ darbeye kalkıştı; sahnenin arkasında yine Mister Fuller vardı!


#FETÖ
#Pensilvanya
#Fetullah Gülen
#Sisi
#Mısır
8 yıl önce
Haçlı Siyonist Cephesi’nin “İşgal Kuvvetleri Komutanı” zorda!
Çıt!
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak