Ağır Vasıta Araç Arıza Tespit Cihazları - SCR Sistemi İptali - METADIAG

Teknolojinin hızlı gelişmesini en çok otomotiv sektöründe görüyoruz.

iLAN Diğer
görsel

Günümüzde araçların motorları elektronik bir makine haline gelmiştir. Motorlar elektronik sensörlerle doludur. Araçla ilgili tüm bilgiler ve aracın her hangi bir aksamında meydana gelen arızalar elektronik kontrol ünitesinde kaydediliyor. Araçlarda meydana gelen elektronik arızaların arıza tespit cihazı olmadan tespit edilmesi de mümkün değildir. Ancak oto tamircisi deneyimlerine dayanarak, deneme yanılma yoluyla arızayı tespit etmeye çalışır. Tabi bu şekilde arıza tespit etmeye çalışmak aracınıza zarar verecektir. Arıza tespiti için uzun bir süre gerekecek ve zaman kaybı yaşanacaktır. Yanlış işlemler nedeniyle olması gerekenden çok daha fazla para harcanacaktır. Birçok oto tamircisinde arıza tespit cihazı yoktur veya basit bir cihaz vardır ve işlevi yeterli değildir.

Araç üreticileri aslında ürettiği araçlarla ilgili tüm bilgileri, arıza kodlarını, arızanın nasıl giderileceğini anlatan arıza tespit cihazlarını özel servislere ve oto tamircilerine veriyor. Ama lisansları çok pahalı olduğu için birçok servis cihazı alamıyor. Bu durumda da servisler tüm araç markaları için ortak geliştirilmiş arıza tespit cihazları kullanıyor. Ancak bu cihazlar her marka için özel geliştirilmiş arıza tespit cihazları kadar verimli olmuyor. Bu cihazlar her markayla tam uyumlu çalışmıyor. Bu durumda yanlış hata kodu okunabiliyor. Güncel değerler detaylı olarak görülemiyor. Ortak arıza tespit cihazları ayrıca arızanın nasıl giderileceği konusunda bilgi vermiyor. Yanlış tespit, yanlış tamir ve bakım yapılmasına neden oluyor. Bu da aracın parçalarının zarar görmesine neden oluyor.

Kredi kartına taksitle arıza tespit cihazı satın almak için tıklayın…

arizatespitcihazlari.com.tr

Her marka ağır vasıta, binek araç, iş makinesi, tır, kamyon, otobüs, pick-up, kamyonet, ticari araç ve marin araçlarla uyumlu arıza tespit cihazları geliştirilmiştir. Her marka araç için özel olarak geliştirilen bu cihazlarla araç beyinlerindeki arıza kodları okunabilir, arızanın hangi aksamda olduğu görülebilir ve arızanın nasıl giderileceği konusunda detaylı açıklamalar okunabilir. Arıza tespit cihazıyla iletişim kurulan araçlardaki canlı değer ve araç verileri eksiksiz bir şekilde görülebilir. Tamir edilen veya yenisiyle değiştirilen parçaların kalibrasyon ve adaptasyon işlemlerini de arıza tespit cihazlarıyla yapabilirsiniz. Ayrıca scr sistemi iptali ve tekrar devreye sokulması da bu cihazlarla yapılabilir.

SCR sistemi iptali ile ilgili tüm marka ve modellerde bilgi almak için tıklayın…

www.ecuemulators.com

Her marka için ortak kullanılabilen arıza tespit cihazlarının fiyatları oldukça ucuzdur. Ama oto üreticilerinin markalarına uyumlu özel olarak ürettikleri arıza tespit cihazlarının fiyatları bir hayli yüksektir. Ağır vasıta araç arıza tespit cihazları fiyatları genellikle en pahalı olanlardır. Ama sağlayacağı fayda düşünülürse bu fiyatlar kısa sürede size daha fazla kazandıracaktır. Her araç markası için özel olarak üretilmiş ağır vasıta, binek aracı, kamyon, kamyonet, tır, otobüs ve iş makinalarıyla uyumlu arıza tespit cihazlarını en uygun fiyatlarla Metadiag firmamızda bulabilirsiniz.

Araç arıza tespit cihazları ile ilgili tüm marka ve modellerde bilgi almak için tıklayın…

www.metadiag.com.tr