Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı başvuruları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımları için KPSS şartı olup olmadığı, alınacak personel sayısı ve son başvuru tarihi ne zaman olduğu merak konusu. İşte personel alımı başvuruları ile ilgili ayrıntılar...

Haber Merkezi Diğer
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımları için KPSS şartı olup olmadığı, alınacak personel sayısı ve son başvuru tarihi ne zaman olduğu merak konusu. Aile ve Sosyal Politkalar Bakanlığı'nın Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Piskoloji ve Sosyal Hizmetler mezunlarının başvuruda bulunabileceği Denetçi Yardımcısı alımı için online başvuru süreci 23 Ocak 2017 tarihi itibariyle başlayacak. Adaylar başvurularını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.aile.gov.tr adresi üzerinden 3 Şubat 2017 tarihine kadar yapabilecekler. Elektronik ortamdan yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecek.

Başvuruda bulunacak adayların KPSS'den minimum 70 puan almış olması gerekiyor. Sınava katılacak adayların listesi yine 'www.aile.gov.tr' adresinden ilan edilecek ve sınav Ankara'da yapılacak. Sınavlar yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı gerçekleşecek.