İsrail kana doymuyor: Gazze’de savaş uçaklarının vurduğu binada 2 Filistinli can verdi

İşgalci İsrail'in savaş uçakları Gazze’deki bir binayı hedef aldı. Saldırılarda 2 Filistinli hayatını kaybederken, 6 Filistinli de yaralandı.

Haber Merkezi İHA
Gazze Şeridi’ndeki hava saldırılarında şimdiye kadar hayatını kaybedenlerin sayısı 25’e yükseldi.

İsrail-Filistin arasındaki gerilim devam ederken, İsrail Hava Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları Gazze’de çeşitli bölgeleri vurmayı sürdürüyor.

İsrail savaş uçakları, Gazze’nin Al-Rimal Mahallesi’nde bulunan bir binayı hedef aldı. Saldırı sonucu 2 Filistinli hayatını kaybetti, 6 Filistinli de yaralandı.

Olay yerine gelen ambulans ve sivil savunma ekipleri, yaralıları Gazze’deki El-Şifa Hastanesi’ne kaldırdı.


  • Filistin Sağlık Bakanlığı’na göre, İsrail uçaklarının Gazze Şeridi’ndeki hava saldırılarında şimdiye kadar hayatını kaybedenlerin sayısı

    9'u çocuk, biri kadın olmak üzere ölü sayısı 25’e yükselirken, bazılarının durumu ağır olmak üzere toplam 115 kişi yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah ile telefon görüştü

İşgalci İsrail Gazze'nin çeşitli noktalarını bombalamaya devam ediyor

İşgalci İsrail polisi Mescid-i Aksa'ya destek gösterilerine katılan 98 İsrail vatandaşı Filistinli'yi gözaltına aldı

Kudüs’teki kiliselerden İsrail’e "şiddete son ver" çağrısı

Tutuklanırken gülümseyerek direnişin sembolü olan Filistinli sanatçı Mariam Afifi: Güçlüyüm çünkü haklı bir davayı savunuyorum

İsrail'in Gazze bombardımanında babasını kaybeden Filistinli çocuktan yürek burkan feryat: Elveda baba
İşgalci İsrail'in Kudüs'teki terör saldırısının ardından Gazze'ye gerçekleştirdiği bombardımanda çok sayıda sivil hayatını kaybetti. O saldırıda babasını kaybeden bir çocuğun cenaze töreninde 'Elveda baba' çığlığı yürekleri burktu.

İşgalci İsrail çocukları hedef aldı
İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirdiği saldırının ardından savaş uçaklarıyla hedef gözetmeksizin masum Filistinlileri hedef almayı sürdürüyor. Gazze'nin El Rimal Mahallesi'ndeki bir apartmana atılan bombanın ardından yaralı olarak kurtulan kadınlar ve çocuklar gözyaşlarına boğuldu. Çocukların toz toprak içinde kaldığı korku dolu anları kameralara yansıdı.



İşgalci İsrail'in saldırısında çocuğunu şehit veren annenin feryadı
İşgalci İsrail'in Gazze saldırılarında çocuğunu şehit veren annenin feryadı yürekleri dağladı. Acılı anne, 'Kudüs uğruna kanımız ucuzdur, feda olsun. Herkes acilen Kudüs için cihada dursun' sözleriyle dünyaya haykırdı.