Saray Bosna'dan zulme uğrayan Filistinlilere yanındayız mesajı: "Selamün Aleyküm Mescid-i Aksa"

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'dan işgal altındaki Doğu Kudüs'te İsrail polisinin saldırılarına maruz kalan Filistinlilere "Selamün Aleyküm Mescid-i Aksa" yazılı destek mesajı gönderildi.

Haber Merkezi AA
Panoda "Selamün Aleyküm Mescid-i Aksa" ifadesi yer aldı.

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Bosna Hersek Temsilciliği tarafından başkentteki reklam panolarına yansıtılan "Selamün Aleyküm Mescid-i Aksa" yazılı mesajla Saraybosnalıların Filistinlilerin yanında olduğu ifade edildi.

UID Bosna Hersek Başkanı Emine Secerovic Kaşlı, "Günlerdir dualarımızda Filistinli kardeşlerimiz var. Hiçbir şey yapmamak insana dokunuyor. O yüzden Bosna Hersek'ten bu şekilde destek selamı göndermek istedik" dedi.

Harem-i Şerif’in hoparlörlerinden İslam dünyasına yardım çağrısı: Nerede Selahaddinler?

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te yaşananlar

İşgal altındaki Doğu Kudüs, Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yaşayan Filistinlilere zorunlu göç tehdidi nedeniyle gergin günlere sahne oluyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa'daki saldırıları da kutsal kentteki gerilimi tırmandırıyor.

İşgalci İsrail polisi Mescid-i Aksa'daki olayları takip eden AA kameramanını saldırarak darp etti

İsrail polisi, 7 Mayıs akşamı teravih namazı sırasında Mescid-i Aksa'daki cemaate ses bombaları ve plastik mermiyle müdahale etmişti.

Mescid-i Aksa için tüm camilerde sela okunacak

Filistin Kızılayı, İsrail polisinin müdahalesi nedeniyle 205 Filistinlinin yaralandığını açıklamıştı.

İsrail polisinin Mescid-i Aksa’daki saldırılarında yaralananların sayısı 215’e yükseldi

İsrail polisinin Filistinlilere 8 Mayıs'taki müdahalesinde ise 90 kişi yaralanmış, Filistin Kızılayı yaralananlar arasında bir yaşında bebek ve çocukların da olduğunu bildirmişti.

Mescid'i Aksa'da direniş: Müslümanların çığlıkları Ağlama Duvarı'nda duyulmuyor

Dün sabah namazı sonrası İsrail polisi, Mescid-i Aksa'dan çıkan cemaate yine plastik mermi ve ses bombaları ile müdahale ederek 10 kişiyi yaralamıştı.

Harem-i Şerif’in hoparlörlerinden İslam dünyasına yardım çağrısı: Nerede Selahaddinler?

İsrail polisi bu sabah da Mescid-i Aksa’da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filistinlilere müdahale etmişti.


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e tepki: Dünya dur demeli

Mescid-Aksa'da İsrail zulmü sürüyor: Nöbet tutan Filistinlilere plastik mermi ve ses bombalarıyla saldırdılar

Mescid-i Aksa'nın yardım çığlığı: Ümmetin şerefi çiğneniyor, Selahaddin nerede?
İşgalci İsrail'in, Kudüs'teki terör saldırılarının şiddeti artarak devam ederken, Mescid-i Aksa'nın minarelerinden İsrail güçlerinin saldırılarına karşı yardım çağrıları yapıldı.

Filistinli Sanatçı Afifi kendisini darp ederek gözaltına alan işgalci İsrailli askere gülümseyerek karşılık verdi
İsrail'in Kudüs'teki terör saldırılarına karşı başlayan protesto gösterilerine Filistinli Sanatçı Meryem Afifi destek verdi. Darp edilerek gözaltına alınan Afifi o anlarda hem işgalcilere hem de kameralara gülümseyerek mesaj verdi.



İşgalci İsrail güçleri Kıble Mescidi’ndeki Müslümanlara plastik mermi ve ses bombalarıyla saldırdı
İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'daki Kıble Mescidi içinde fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filisitinlilere, göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale etti. Filistinliler, İsrail polisinin müdahalesine taş atarak karşılık verdi.

İsrailli işgalci Kudüs'te Filistinlileri arabayla ezip ateş açtı
Kudüs'te bir İsrailli işgalci dehşet saçtı. Saldırgan, Aslanlı Kapı'da aracıyla bir grup Filistinli vatandaşı ezdi. Ardından aracından inerek üzerlerine ateş açtı.




Filistinliler Mescidi Aksa'dan seslendi: Gel iki gözümüzün nuru Erdoğan özgürlüğümüze kavuştur
İsrail'in Mescidi Aksa'daki terör saldırılarının ardından Filistinliler direnişe başladı. Mescidi Aksa'nın önünde toplanan Filistinliler Türkiye'ye selam gönderip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaptı: Gel iki gözümüzün nuru Erdoğan özgürlüğümüze kavuştur.