THY Rusya'nın saldırıları nedeniyle bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını uzattı

Türk Hava Yolları Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov için aldığı seferleri durdurma kararını 31 Ağustos'a kadar uzattığını duyurdu.

Haber Merkezi AA
Arşiv

Türk Hava Yolları Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını uzattığını duyurdu.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada,

  • "31 Ağustos 2022 (dahil) tarihine kadar Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna, Rostov çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir." bilgisine yer verildi.

Açıklamada, değişiklik ve iade işlemlerinin acentelerden, THY'nin web sitesinden ya da "0 850 333 0 849" numaralı çağrı merkezinden yapılabileceği belirtildi.

THY filosunu büyütmeye devam ediyor: Airbus A350-900 tipi 7. uçak da İstanbul'da
Avrupa'da bayrak taşıyıcı havayolları arasında günlük sefer sayısında 1'inci olan Türk Hava Yolları (THY), filosunu yeni nesil uçaklarla büyütmeye devam ediyor. Fransa'nın Toulouse şehrindeki Airbus fabrikasından teslim alınan THY'nin TC-LGG kuyruk tescilli Airbus A350-900 tipi yeni nesil uçağı saat 20.35'te İstanbul Havalimanı'na indi. Turkish Teknik'e ait hangarın önüne park eden THY'nin 7'nci A350'si, işlemlerinin ardından önümüzdeki günlerde seferlerine başlayacak.

THY'den transit yolculara ücretsiz İstanbul turu

THY ve İstanbul Havalimanı yine zirvede: Yaklaşık 6 milyon yolcu günlük bin 510 uçuş