Japonya’da inanılmaz olay: Üşengeç postacı 7 bin gönderiyi çöpe atmış

Japonya’da 7 bin gönderiyi üşendiği için sahiplerine teslim etmeyerek çöpe atan postacı tutuklandı.

Haber Merkezi İHA
Üşengeç postacı 7 bin gönderiyi çöpe atmış.

Japonya’da 7 bin gönderiyi üşendiği için sahiplerine teslim etmeyerek çöpe atan postacı tutuklandı.

Ormanlık alana attığını itiraf etti


Japonya’nın Osaka eyaleti akıllara durgunluk veren bir olaya sahne oldu. Tondabayashi şehrinde görev yapan 20 yaşındaki bir postacı, 7 bin gönderiyi sahiplerine teslim etmeyerek çöpe attığı gerekçesiyle tutuklandı. Gönderi dolu çuvalları 16 Ocak’ta ormanlık alana boşalttığı sırada çevredekiler tarafından ihbar edilen Yasuyuki Hara, çok geçmeden yakayı ele verdi. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul eden zanlı, işinin yorucu olduğunu belirterek üşendiği için gönderileri önce arabasına koyduğunu, daha sonra ise ormanlık alana attığını itiraf etti.
Aşı biletlerini de atmış


Zanlı tarafından çöpe atılan gönderilerin bir kısmının, yerel yönetimler tarafından Covid-19 ’a karşı aşılanmak üzere vatandaşlara gönderilen aşı biletlerini içerdiği de öğrenildi.
Şahsın evinde de 4 bin adet teslim edilmemiş gönderi ele geçirildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF 14
Karla kaplı Türkiye’ye inat Antalya’da deniz keyfi
Turizm kenti Antalya'da hava sıcaklığı 7 dereceye kadar düşerken, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili sessizliğe büründü. Soğuk havaya rağmen birkaç turistin denize girdiği görüldü.

FOTOĞRAF 12
Havada büyük bir krizin eşiğinden dönüldü: Bir günde bin seferin iptal edilmesi bekleniyordu
ABD'de bugün itibariyle devreye sokulan 5G hizmeti havacılık sektöründe büyük bir krizin de kapısını araladı. ABD'nin 10 büyük havayolu şirketi 5G hizmeti nedeniyle bir gün içinde bin seferin iptal edilebileceği yönünde uyarıda bulunurken beklenen ilk iptal haberi de geldi. BAE'nin ulusal havayolu şirketi Emirates Havayolları, ABD'de 5G teknolojisine geçilmesinin potansiyel riskleri nedeniyle bu ülkeye yapılacak uçuşların askıya alındığını duyurdu. Ortaya çıkan endişeler sonrası Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen telefon şirketleri havaalanlarında 5G teknolojisinin kullanımını erteledi.