THY İstanbul kalkışlı 57 seferini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), 18 Mart'ta beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkışlı 57 seferin iptal edildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, değişiklik ve iade işlemlerine ilişkin de bilgiler yer aldı.

Haber Merkezi AA
Arşiv

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, "18 Mart tarihinde İstanbul'da beklenen hava muhalefeti nedeniyle MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereğince İstanbul Havalimanı kalkışlı 57 seferimiz iptal edilmiştir" denildi.

FOTOĞRAF 72
Yine kar geliyor: Meteorolojiden 69 ile kar uyarısı
Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Son değerlendirmelere göre 17 Mart Perşembe gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Perşembe günü genellikle yağmur ve sağanak, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde başlayacak yağışların 18 Mart Cuma gününden itibaren güney kesimler hariç yurt genelinde kar şeklinde görülmesi bekleniyor. İşte bu hafta yağışın beklendiği iller.

DEĞİŞİKLİK VE İPTAL İŞLEMLERİ

Söz konusu tarihte seferi iptal olan yolculardan uçuş saatine kadar, THY'nin internet sitesi, mobil uygulaması, çağrı merkeziyle ve bileti satın almış oldukları acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilecekleri belirtildi.

FOTOĞRAF 10
Tatil açıklamaları peş peşe geliyor: İşte kar nedeniyle eğitime ara verilen iller
Yurt genelini etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava çok sayıda ilde eğitimde de aksamalara yol açıyor. Yoğun kar yağışları sonrasında valiliklerden ardı ardında tatil açıklamaları geliyor. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler..