Bunlara yuh yetmez

Cuma namazını, restorasyonu tamamlanan Sultanahmet Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından caminin yeniden ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende konuştu.

Rabia Şenol Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan restorasyonu biten Sultanahmet Camii’nin açılışını yaparak cuma namazını burada kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda muhalefet ne diyor? Gelince Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracaklarmış. Yerine inanç bilmem ne başkanlığı diye bir şey kuracaklarmış. Kardeşlerim, tabii yuh yetmez. 14 Mayıs’a kadar gece gündüz çalışacağız ve onları siyasi mevta haline getireceğiz” dedi. Cuma namazını, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyonu tamamlanan Sultanahmet Camii’nde kılan Erdoğan, namazın ardından caminin yeniden ibadete açılması dolayısıyla avlusunda düzenlenen törende konuştu.

RESTORASYONU BİLE İFTİHAR VERİCİ

Sultanahmet Camii ve külliyesinin restorasyonu bile iftihar verici bir eser olduğunu vurgulayan Erdoğan şunları ifade etti: “Şöyle minarelere baktığımız zaman bu yükselen minareler bize ayrı bir gurur veriyor. Allah’a hamdolsun. Bu emaneti inşallah daha asırlar boyunca yaşayacak şekilde yeni nesillere bırakacak bir restorasyon gerçekleştirdik. Camimizde kılınacak namazların, edilecek duaların, okunacak Kur’an-ı Kerim’lerin, huzura kavuşacak gönüllerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”


Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşkıya anında yakalandı konu yargıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon da faiz de düşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta siyasi mevta olacaklar