İletişim Başkanı Altun'dan Karkamış açıklaması: Hesap soracağız

Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlenen ve üç vatandaşın hayatını kaybettiği roket saldırısı ile ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Masum sivillere yönelik saldırılarını sürdüren terör örgütü YPG/PKK saldırılarına karşı güvenlik güçlerimiz misliyle karşılık vermektedir. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu operasyonlarımız devam edecektir" dedi.

Haber Merkezi AA
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Masum sivillere yönelik saldırılarını sürdüren terör örgütü YPG/PKK saldırılarına karşı güvenlik güçlerimiz misliyle karşılık vermektedir." ifadelerini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sivil, asker, polis, öğretmen, kadın, çocuk ayrımı gözetmeden hedef alan terör örgütü YPG/PKK'yı lanetlediklerini belirtti.

"HESAP SORACAĞIZ"

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde terör örgütü YPG/PKK üyelerince atılan 5 roket sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Altun, şunları kaydetti:

"Masum sivillere yönelik saldırılarını sürdüren terör örgütü YPG/PKK saldırılarına karşı güvenlik güçlerimiz misliyle karşılık vermektedir. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar da bu operasyonlarımız devam edecektir. Terör örgütleri ve destekçilerinden hesap soracağız."

Fahrettin Altun, paylaşımında "#Hesapzamanı" etiketine de yer verdi.

Terör örgütü YPG/PKK'dan Karkamış'a roket saldırısı

Bakan Soylu'dan Karkamış'taki saldırıya dair açıklama: Cevap en güçlü şekilde verilecek