İstanbul'un 9 ilçesinde 14 okul tatil edildi

İstanbul Valiliği, detaylı teknik inceleme yapılması öngörülen 9 ilçede, 14 okulda bugün eğitim-öğretime ara verildiğini açıkladı. Deprem sonrası hastanelere sevk edilen 34 kişiden 20'sinin ayakta tedavi edildiği 14 kişinin tedavilerinin ise çeşitli hastanelerde sürdüğü aktarıldı.

İstanbul'da dün meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından okullar tahliye edilmişti.

İstanbul Valiliği, detaylı teknik inceleme yapılması öngörülen 9 ilçede, 14 okulda bugün eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu.

Bir gün süreyle tatil edilen okullar

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/09/27/11/44/resized_bbdc3-0b2b0773istanbuldadepremdendolayitatilolanokullar.jpg

GÜNDEM
İstanbul sabaha kadar sallandı: Depremin ardından 188 artçı oldu

Valilikten yapılan açıklamada, Marmara Denizi, Silivri açıklarında dün meydana gelen deprem sonrasında faaliyete başlayan İstanbul Valiliği Acil Durum Yönetim Merkezinin, çalışmalarına kesintisiz olarak devam ettiği belirtilerek, bu kapsamda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca görevlendirilen teknik ekiplerin hastane, okul ve kamu binaları öncelikli olmak üzere, hasar ihbarı yapılan mesken ve iş yerlerinde "ön tespit" incelemelerine başladığı aktarıldı.

GÜNDEM
Avcılar'da caminin minaresinin yıkılma anı

Silivri ve Küçükçekmece'de 2 hastanede yapısal olmayan küçük çaplı hasarın tespit edildiği vurgulanan açıklamada, bu hastanelerde de hizmetin sunumuna engel bir durumun bulunmadığı kaydedildi.

GÜNDEM
Silivri Devlet Hastanesi boşaltıldı

Yaralanan 14 kişinin tedavisi sürüyor

İl genelinde bu sabaha kadar, toplam 464 bina hakkında hasar ihbarında bulunulduğuna yer verilen açıklamada şunlar kaydedildi:

Açıklamada, deprem sonrası hastanelere sevk edilen 34 kişiden 20'sinin ayakta tedavi edildiği 14 kişinin tedavilerinin ise çeşitli hastanelerde sürdüğü aktarıldı.

GÜNDEM
İstanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem: Okullar ve hastaneler tahliye edildi