İzmir'de göçük faciası: İki kişi kurtarıldı, üç kişi aranıyor

İzmir'in Selçuk ilçesinde Efes Havaalanı yakınında iddiaya göre kaçak kazı yapılan alanda göçük meydana geldi. 5 kişinin göçük altında kaldığı, 2 kişinin kurtarıldığı, 3 kişi için arama çalışmaları sürdüğü belirtildi. Kurtarılan 2 kişi, kuyudaki gazdan zehirlendiği için hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi AA DHA
Fotoğraf: Arşiv

İzmir'in Selçuk ilçesinde, kaçak kazı için girdikleri kuyudaki gazdan zehirlenen 2 kişi hastaneye başvurdu, kuyuda olduğu belirtilen 3 kişi için de kurtarma çalışması başlatıldı.

İki kişi zehirlendi

  • Alınan bilgiye göre, Efes Antik Kenti yakınındaki Herkül Kalesi bölgesindeki 13 metre derinlikteki bir kuyuya kaçak kazı için giren 5 kişiden 2'si kuyudaki gazdan zehirlendi.

Fenalaşmaları üzerine kuyudan çıkan 2 kişi, Selçuk Devlet Hastanesine başvurdu.

FOTOĞRAF 9
Aydın'da su kuyusu kazarken göçük altında kalan 2 kişi hayatını kaybetti
Aydın'ın Köşk ilçesinde su çıkarmak için kuyu kazılırken meydana gelen göçükte tonlarca toprağın altında kalan İsmail Kahraman ve Mustafa Şahin yaşamını yitirdi.


Üç kişi için kurtarma çalışmaları sürüyor

  • Hastanedeki 2 kişinin kuyuda 3 kişinin daha olduğunu ifade etmesi üzerine bölgeye AKS ekipleri sevk edildi. Kuyudakilerin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Göçük altında kalan işçiyi arkadaşları kurtardı
Sultangazi'de internet alt yapı çalışmaları sırasında meydana gelen göçük altında kalan işçi, uzun uğraşlar sonucu arkadaşları tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Yaralanan işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olaya ilişkin araştırma başlattı.