Kılıçdaroğlu ve Akşener Mansur Yavaş'ın kızının düğününde buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kızının düğününde bir araya geldi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kızının düğününde.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kızı Armağan Yavaş dünyaevine girdi.

Geniş bir katılımla gerçekleşen düğün töreninde siyaset dünyasından pek çok isim yer aldı.

FOTOĞRAF 8
Manavgat'ta yangın bölgesinde ağlatan anons: Son dakikaya kadar ayrılmayacağım
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangına müdahale eden bir arazöz ekibinin, yükselen alevlerin arasında yaşadıkları zor anların yansıdığı telsiz konuşmalarında uyarılara rağmen "Son dakikaya kadar ayrılmayacağım bölgeden" karşılığını vermesi sahadaki fedakar mücadeleyi gözler önüne serdi.

Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu yalnız bırakmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i buluşturan törende, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da hazır bulundu.

FOTOĞRAF 3
Muğla'da alevler TRT vericilerine 500 metre yaklaştı: İstasyonun duvarlarına kozalak sıçradı
Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine Aydın'dan sıçrayan orman yangını, Kavaklıdere ilçesinden de Menteşe ilçesine sirayet etti. Alevler, bölgede Göktepe dağının zirvesinde bulunan TRT verici istasyonuna 500 metreye kadar yaklaştı.

FOTOĞRAF 11
Dokuz günlük yangın sonrası Manavgat havadan görüntülendi: Simsiyah renkle kaplandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde dokuz gündür devam eden yangında zarar gören ormanlık alanlar ve evler havadan drone ile görüntülendi.