Kılıçdaroğlu'ndan 'geri dönüş' sinyali mi? Arkasındaki duvarda yazan yazı dikkat çekti

CHP'de yeni yönetimin neden olduğu kriz kurultay tartışmalarını yeniden alevlendirirken devrik genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyaretine ait fotoğraflar sosyal medyadan paylaşıldı. Kılıçdaroğlu'nun arkasındaki duvarda yazan cümle ise dikkat çekti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu'ndan Ankara'da esnaf ziyareti

CHP'de seçim süreci tartışmalar ve parti içi hesaplaşmaların gölgesinde devam ederken, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Yıldız Oto Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sosyal medyada paylaşıldı.


Kılıçdaroğlu, ziyaret sırasında esnafla bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Bu ziyarete, Kılıçdaroğlu'na eşlik eden isimlerden biri de Bülent Kuşoğlu oldu



Gürsel Tekin CHP'den neden istifa ettiğini anlattı: Kimseye ulaşamadım genel başkana mesaj attım



Seçim atmosferinin yoğun olduğu bu dönemde Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyareti, parti içi dinamikler ve aday belirleme süreciyle ilgili spekülasyonları da beraberinde getirdi.



"Öyle bir yürürüm ki şok olursunuz"


Kemal Kılıçdaroğlu'nun esnaf ziyareti sırasında dikkat çeken detaylar arasında, arkasındaki yazılardaki mesajlar yer alıyor.


Bir çerçevede "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz" ifadesi, diğer bir çerçevede ise "Her şey çok güzel olacak" cümlesi yazılı olarak görüldü. Bu yazılar, sosyal medyada ve kamuoyunda Kılıçdaroğlu'dan 'geri dönüş' sinyali olarak yorumlandı.




CHP yandaşı Fatih Portakal: CHP kabak tadı veriyor

CHP paramparça: Altılı Masa'dan altı parçaya