|

CHP yandaşı Fatih Portakal: CHP kabak tadı veriyor

Hüseyin Berk
21:11 - 8/02/2024 Perşembe
Yeni Şafak

CHP'de yaşanan 'adaylık krizleri' CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal'ı öfkelendirdi. CHP'nin artık kabak tadı verdiğini söyleyen Portakal, "Özgür Özel'in partiye sahip olamadığını görüyoruz. Derler ya kabak tadı verdi. CHP adaylarını açıklayamıyor, artık koca bir parti aday açıklayamama yüzünden sıkmaya başladı." dedi.

Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına giderek belediye başkanları ve belediye meclis üyelerini seçecek. Seçimlere iki aydan kısa bir süre kala partilerin aday belirleme çalışmaları da sürüyor.

Aday belirleme konusunda kriz yaşayan CHP'de ise kaos her geçen gün büyüyor.

CHP'de yaşanan 'adaylık krizleri' CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal'ı öfkelendirdi.

Fatih Portakal: CHP kabak tadı veriyor

CHP'nin artık kabak tadı verdiğini söyleyen Portakal,
"Özgür Özel'in partiye sahip olamadığını görüyoruz. Derler ya kabak tadı verdi. CHP adaylarını açıklayamıyor, artık koca bir parti aday açıklayamama yüzünden sıkmaya başladı."
dedi.

"Bakırköy, Kadıköy, Çankaya'da kavga var"

Portakal, Sözcü TV canlı yayınında şunları dile getirdi:

“(Özgür Özel) Partiye sahip mi? Bana soracak olursanız; çok da sahip olmadığını görüyoruz. Daha Çankaya, Bakırköy, Kadıköy adayları belirlenemedi. Kavga olan bu ilçelerde grupların karşılıklı olarak seslerini yükselttiğini gördük.

Derler ya kabak tadı verdi. CHP adaylarını açıklayamıyor, artık koca bir parti aday açıklayamama yüzünden sıkmaya başladı.”


#CHP
#Özgür Özel
#Fatih Portakal
3 ay önce