Samsun'da bomba imha uzmanlarını harekete geçiren kaza

Samsun’da tekstil malzemeleri taşıyan kamyon polis uygulama noktasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle uygulama noktasında bariyerler ve konteynır zarar görürken kazada yaralanan olmadı. Kazanın ardından olay yerine bomba imha uzmanları ve narkotik polisleri sevk edildi.

Haber Merkezi İHA
Kazada sürücüye ilk müdahaleyi uygulama noktasındaki polisler yaptı.

Kaza, 23.30 sıralarında Samsun-Ordu karayolu Gelemen mevkiinde bulunan polis uygulama noktasında meydana geldi.

Ordu’nun Fatsa ilçesinden yola çıkan Kadir. K. idaresindeki kamyon polis noktasına dalarak önce beton kolona sonra kum torbasına akabinde ise özel harekata ait konteynıra çarptı.

Kazada sürücüye ilk müdahaleyi uygulama noktasındaki polisler yaptı. Kazanın ardından olay yerine bomba imha uzmanları ve narkotik polisleri sevk edildi. Kamyonda inceleme başlatıldı. Durumu iyi olduğu öğrenilen şoför Kadir. K.’nın ifadesi alındı.

Kazanın sebebi ve zararın tespiti üzerine çalışılıyor.

FOTOĞRAF 9
İstanbul Beyoğlu'nda hareketli gece: Ev sahibi ile tartışıp iki gecekonduyu ateşe verdiler
İstanbul Beyoğlu'nda iddiaya göre, ev sahibi ile alacak verecek meselesi nedeniyle tartışan Suriye uyruklu kiracılar, iki gecekonduyu ateşe vererek kayıplara karıştı. Yangın sonucu iki gecekondu kullanılamaz hale geldi. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAF 7
İstanbul'da otomobil otobüs durağına daldı: Ölü ve yaralılar var
Ataşehir'de D100 Karayolu yan yolda kontrolden çıkan otomobil otobüs durağına daldı. Trafik kazasında durakta otobüs bekleyen bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

FOTOĞRAF 11
Komşu kavgasında göğsünden bıçaklanan babasının yanından bir an olsun ayrılmadı
Adana'da kavga ettiği komşusu tarafından göğsünden bıçaklanan Hüseyin A. (53), ağır yaralandı. Hüseyin A., sedye ile ambulansa taşınırken kızı ise bir an olsun yanından ayrılmadı.