Tanju Özcan'dan 'Tweet atacağına Kılıçdaroğlu'nu arasana' diyen takipçisine cevap: Açmıyor ki

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla CHP'ye HDP'nin desteğiyle seçime girdikleri için tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na 'Size yalvarıyorum' diyerek çağrıda bulundu. "Ne olur vakit geçirmeksizin, ‘Geri Kabul’ anlaşmasından Türkiye Cumhuriyeti’nin tek taraflı olarak çekileceğini Türk ve dünya kamuoyuna açıklayınız." şeklinde bir paylaşım yapan Özcan, takipçisinin "Başkanım tweet atacağına arasana adamı" yorumuna, "Açmıyor ki…" yanıtını verdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Tanju Özcan-Kemal Kılıçdaroğlu

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesin olmayan geçici sonuçlara göre yüzde 49,51, HDP destekli Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88, Sinan Oğan yüzde 5,17, Muharrem İnce ise yüzde 0,44 oy aldı.

Tanju Özcan'dan CHP'ye HDP tepkisi: 3 kuruşluk oyunu alacağız diye milyonlarca insanı üzüyorsunuz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimin ikinci tura kalmasının ardından yaptığı paylaşımla CHP'ye tepki gösterdi. Özcan yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Artık yeter ABD uşağı HDP nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye, milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz.. Çadır Mahkemelerini kuran, Apo mektubu okutan, Osla da kirli pazarlıklar yapan, 13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları. Net ve açık olalım PKK terör örgütüdür, Apo cezaevinden tabutla çıkacak, sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim"

Kılıçdaroğlu'na 'Size yalvarıyorum' diyerek seslendi

Partisinin seçimlere HDP'nin desteğini alarak girmesine tepki gösteren Özcan, daha sonra yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na 'Size yalvarıyorum' diyerek çağrıda bulundu. Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Ne olur vakit geçirmeksizin, Sevr Antlaşması’ndan sonraki en büyük ihanet belgesi olan ‘Geri Kabul’ anlaşmasından Türkiye Cumhuriyeti’nin tek taraflı olarak çekileceğini Türk ve dünya kamuoyuna açıklayınız.

Ve yine geri kabul anlaşmasından çekilince Avrupa sınırlarını açacağınızı deklare ediniz.

Emin olun yıllardır kanımızı emen sığınmacılardan bir tanesi bile kalmaz. Büyük bir emperyal planı da bozmuş olursunuz. "

Kılıçdaroğlu telefonlarını açmıyor

Özcan, bu paylaşımına "Başkanım tweet atacağına arasana adamı" şeklinde yorum yapan bir takipçine "Açmıyor ki…" yanıtını verdi.


Kılıçdaroğlu'nun öfkeyle çektiği videonun arka planı: CHP 'Erdoğan'ı tebrik et' İYİ Parti 'adaylıktan çekil' baskısı yapınca ortaklarına köpürdü

Yedili Masa liderleri seçimin ikinci tura kalmasının ardından Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı: Akşener'den ses yok

Merdan Yanardağ CHP ve Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Genel Merkez'de Erdoğan'ın kazanmasını izlediler

CHP eski üyesi Siyaset Bilimci Aksoyoğlu’ndan sert eleştiri: CHP doğasını kaybetti