Uğur Dündar: İmamoğlu'nun Okmeydanı'ndan Sarıyer'e yemeğe gitmesi başarıdır

Gazeteci Uğur Dündar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul'da kar felaketi yaşanırken İngiliz büyükelçiyle balık yemek için Okmeydanı'ndaki AKOM'dan Sarıyer'e gitmesinin başarı olduğunu söyledi. Dündar, İmamoğlu'nun "Yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum" demeyerek, İngiliz elçiye 'aciz başkan' imajı çizmediğini savundu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Uğur Dündar ve Ekrem İmamoğlu

İstanbul'da kar felaketi yaşanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile bir balıkçıda yemek yerken görüntülenmişti.

Gazeteci Uğur Dündar, CHP’lilerin önce haftalar önce yaşandığını iddia ettiği, ardından da doğrulanmasıyla özür dilediği yemeğin bir başarı olduğunu savundu.

İmamoğlu'ndan 'balıkçıda yemek' açıklaması: Karla mücadele kadar büyükelçilerle ilişkim de görevim

"ACİZ BAŞKAN İMAJI ÇİZMEMEK İÇİN"

Sözcü'deki köşesinde bugün "Ekrem İmamoğlu'nun büyük suçu" başlıklı bir yazı kaleme alan Dündar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İngiliz elçiyle yemeğini iptal etmeyerek aciz başkan imajı çizmediğini savundu.

AKOM'DAN SARIYER'E GİTMEK BAŞARI

Okmeydanı'ndaki AKOM'dan Sarıyer'e gitmenin başarı olduğunu söyleyerek "bunu göremeyenlere" sitem etti. Dündar, şu ifadeleri kullandı:

  • Gözleri o kadar kararmış ki, İngiliz Büyükelçiye “Kötü hava koşulları ve yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum” diyerek, aciz başkan portresi sergilemek yerine, Okmeydanı'ndaki AKOM'dan, Sarıyer'e giderek, yolları açık tutmayı başaran Belediye Başkanı mesajını verdiğini bile göremiyorlar!..

Can Ataklı'dan İmamoğlu'na: Salak gibi gideceğin restoranın önüne kar küreme aracı gönderiyorsun
Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, İstanbul'da kar felaketi yaşanırken İngiliz Büyükelçi ile yemekte bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle hedef aldı. Bu durumun savunulacak bir yanının olmadığını ifade eden Ataklı, 'Salak gibi gideceğin restoranın önüne kar küreme aracı gönderiyorsun' ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na 'yemek' tepkisi: Bir belediye başkanı bunu nasıl düşünemez
Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul'da yaşanan kar felaketi sırasında İngiliz Büyükelçi ile üç saatlik bir görüşme yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Anormal bir günde yapılan görüşmenin hiç de normal olmadığını vurgulayan Portakal, 'Şehir ve ekipleriniz kar altında mücadele ediyorken gitme hakkınız yok. O yemeği iptal edebilirdiniz. Bir belediye başkanı bunu nasıl düşünemez?' diyerek tepki gösterdi.

Uğur Dündar'dan iktidara tehdit: Not ediyoruz gün gelir hesabı sorulur
Gazeteci Uğur Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği için tutuklanan Sedef Kabaş üzerinden iktidarı tehdit etti. Yaşananları 'not ettiklerini' söyleyen Dündar, 'Bizi ürkütemezsiniz. Bunu yazıyoruz bir kenara. Gün gelir hesap döner, onun da hesabı sorulur' ifadelerini kullandı.