Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili Kabine Toplantısı'nı işaret etmişti! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı tarihi...

Öğretmenlerin gözü atama müjdesinin verileceği Kabine Toplantısı'nda... Kabine Toplantısı ne zaman sorusu öğretmen ataması bekleyen binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son açıklamanın ardından Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı tarihi merak edilmeye başlandı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, tarih belli oldu mu? Öğretmen atamaları için kontenjan ve branş dağılımı bugün belli olacak mı? İşte detaylar...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Kabine Toplantısı

Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bu konuda yapmış olduğu açıklama ile kabine toplantısını işaret etti. Ve tüm öğretmen adaylarının gözü kulağı kabine toplantısına kilitlendi. Bakan Tekin tarafından yapılan açıklamaya göre atanacak olan öğretmen sayısı belli oldu.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Son toplantı 16 Nisan Pazartesi günü yapılmıştı. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın 30 Nisan Salı günü yapılması planlanıyor. Toplantı tarihi kesinleştiğinde haberimize eklenecektir.

ÖĞRETMEN ATAMALARI KABİNE TOPLANTISI'NDA GÖRÜŞÜLECEK Mİ?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tekin'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Biz ihtiyaçlarımızı tamamladık. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla rakamı belirleyeceğiz. Biz rakamda uzlaştık zaten. Önümüzdeki hafta eğer Kabine Toplantısı olursa o gün açıklanmış olacak."


Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş ve kontenjanlar belli oldu mu?

MEB öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı