
|
Fener'in hafta içinde yapacağı 12 çalışmadan sadece birine gazeteciler alınacak
|
SPOR YAZARLARI
|
Utanmazlığın dik alası..
|
|
|
DEĞİŞMEDEN GÖNDERİLECEK
Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in TBMM'ye geri gönderdiği 6. Uyum Paketi'nde herhangi bir değişiklik yapmak niyetinde olmadıklarını bildirdi. Gül, hükümetin, 6. Uyum Paketi'ni değişiklik yapmadan yeniden gönderme niyetinde olduğunu söyledi.
Berke Barajı için ÇEAŞ'a, KKTC'deki Imarbank off-shore'dan kredi kullandırılan Uzanlar, bu bankanın yüzde 86'lık hissesini elinde bulundurmak için Liechtenstein'da Pakrak adında gizli bir şirket kurdular. Şirkette imza yetkisi Cem Uzan'ın iki kardeşine ait.
Üniversite adaylarını, ÖSS telâşının ardından, şimdi de tercih stresi bastı. 'Popüler olanı değil, sevdiğiniz mesleği seçin' uyarısında bulunan eğitim uzmanları, öğrencilerin geleceğini şekilendirecek olan tercih konusunda asla hataya yer olmadığına dikkat çekiyorlar.
Kuzey Irak'taki incelemelerinin ardından Yeni Şafak'a açıklamalarda bulunan ANAP eski Milletvekili Haşim Haşimi, "Önümüzdeki süreçte karşımıza gelecek yapı, geniş kapsamlı ve coğrafi içerikli federal bir sistemdir" dedi.
Washington, Irak'ta ABD askerlerine yönelik saldırıların bir kurtuluş savaşına dönüş-mesinden endişe ediyor. Irak'ta Amerikan-İngiliz işgaline karşı gün geçtikçe daha güçlenen bir kurtuluş savaşı şekilleniyor.
Sivas olaylarının 10. yılına girerken, kentte faaliyet gösteren 29 ayrı sivil toplum örgütü ortak bir deklarasyon yayınladı.
|
|

Erdoğan: Meclis gereğini yapacak
6. Uyum Paketi'nin reddedilmesi diye bir şeyin sözkonusu olmadığını belirten Başbakan Erdoğan, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın böyle bir yorumu oldu. Tekrar görüşülecek ve gereği de yapılacaktır" dedi.
'Sıcak' uyarı!
Bütün valiliklere bir genelge gönderen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, vatandaşları yurdu etkisi altına alan aşırı sıcaklar ve nem oranındaki artışa karşı uyardı.
'Yaranarak AB'li olunmaz'
CHP lideri Baykal, AB'ye yaranarak AB'li olunamayacağını, AB ile sağlıklı ilişki kurmak için komplekssiz olmak gerektiğini belirtti.
Atatürk'ün hediyeleri çalındı
Atatürk'ün 1925 yılında Altındağ İlkokulu'na hediye ettiği Kur'an-ı Kerim ve orijinal piyano kayboldu.
Sezer: İtirazlarımı MGK'da söyledim
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.409.000 |
| Euro |
1.632.000 |
| Altın (Cum.) |
108.500 |
| Borsa |
10.750 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
23 / 36 |
| Ankara |
16 / 33 |
| Bursa |
17 / 36 |
| Diyarbakır |
23 / 38 |
| Erzurum |
9 / 27 |
| İstanbul |
23 / 32 |
| İzmir |
23 / 36 |
| Trabzon |
20 / 28 |
|