
|
Beşiktaş'ın şampiyon, kendisinin de gol kralı olacağını iddia eden yeni transfer Youla, "Süper kadromuz var. Çalımbay da Avrupa'nın en iyisi. 32 golle krallık tahtına otururum" dedi.
|
SPOR YAZARLARI
|
Ay-Yıldızda bayrak değişimi
Şark usulü
|
|
|
AB, VERDİĞİ SÖZLERİ TUTACAK
AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Olli Rehn, Türkiye ile tam üyelik müzakerelerinin çerçevesini belirleyecek belgenin onaylanmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, istikrarlı ve demokratik bir Türkiye'ye ihtiyacı olan AB'nin sözlerini tutacağını ve bunun kendi menfaati icabı olduğunu söyledi.
Farklı katsayı uygulamasının kanunla düzenlenmesinin hukuk tekniği açısından doğru olmayacağını savunan YÖK Başkanı Erdoğan Teziç, "Hepimizin çocuklarının ABD'de okutma şansı yok" diyerek, yeni bir polemiğin kapılarını araladı.
Irak'tan çıkmayacaklarını belirten ABD Başkanı Bush, Irak'ta ölümlere sebep olan şiddetin artması konusunda endişeli olduğunu söyledi; ancak, ABD askerinin çekilmesi için bir takvim belirlenmesi önerilerine karşı çıktı.
Maraşlı dondurma üreticisi isyanda. Bir trilyon lira masraf edip 'Tarım Bakanlığı onaylı' dondurma üretim tesisi kuran Kahramanmaraşlı üreticiler, İstanbul'da merdiven altındaki sahte üretimden şikayetçi. Esenler'de sahte dondurmadan yiyen 27 kişi hastanelik oldu.
|
|

Aydınlık günler geliyor
Başbakan Erdoğan: Türkiye'nin görünümü değişiyor. Ülkeyi, beş yıl, 10 yıl sonra bugünkünden çok daha aydınlık, çok daha umutlu günler bekliyor.
İşte Demirel belgeleri
TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ün, 'arkeolojik kazı çalışması yaparak' bulduğu Egebank belgelerini ele geçirdik.
Dülger'in Egebank aşkı
Vetolu TCK değişikliği Sezer'e aynen iade
Kanuna aykırı eğitim kurumları açanlara verilecek cezayı düzenleyen 'veto'lu TCK değişikliği, Meclis'te aynen kabul edildi.
Hükümetin hedefi yoksulluk

Aile içi şiddet, aile yapısını tehdit ediyor. Doktor Fatih Kılıçaslan, çocukların yüzde 78'inin duygusal, yüzde 24'ünün fiziksel, yüzde 9'unun cinsel istismarla karşı karşıya kaldığını söyledi.
|
|
 |

|