TOKİ arsa satışı hangi illerde yapılacağı belli oldu: Hangi ilde TOKİ arsa satacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ sosyal konut hakkında 2+1 dairelerin 240 ay vadeyle 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle, 3+1 konutların yine 240 ay vadeyle 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle ödemesi koşulu aktarıldı. Sosyal konut projesinde ilk kez arsa satışları da yapılacak. Proje kapsamında evler 81 ilde, arsalar ise 7 bölgede olacak. TOKİ arsa başvuruları 10 Ekim 2022 - 7 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki TOKİ arsa satışları hangi illerde nerede var? TOKİ arsa başvuru satışları nereden yapılır? TOKİ arsa başvurusu nereden yapılır? İstanbul’da TOKİ arsa satışı var mı? İşte, İstanbul, İzmir, Ankara TOKİ arsa satış yerleri...

İstanbul TOKİ arsa satışı var mı?

Dar gelirli vatandaşlar için Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi için başvurular başladı. Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül 2022 Çarşamba günü başlayacak olup 31 Ekim 2022 Pazartesi gün sonuna kadar devam edecek. TOKİ arsa satışları için başvuru tarihleri ise 10 Ekim itibariyle başlayacak. Peki TOKİ arsa satışları nerede? TOKİ arsa başvuru satışları nereden yapılır? TOKİ arsa başvurusu nereden yapılır?

İstanbul'da TOKİ arsa satışı var mı?

TOKİ arsa satışları nerede hangi illerde var?

Sosyal Konut Projesi dahilinde tam 40 ilde arsa alımı gerçekleşecek. Arsa alımı, illere göre dağılımı netleşti. Arsalar

TOKİ arsa başvuru şartları neler?

HAK SAHİPLİLİĞİ SONRASI 775 SAYILI KANUNA GÖRE TAHSİS SÜRECİ

5- Bu Kanun hükümlerine dayanılarak yapılan tüm işlemler her türlü vergi, resim ve harçtan muaftır.

Tapu devri esnasında döner sermaye harcı, tahsis sahibi tarafından ödenir.

Noter kurası ve diğer duyurular İdaremiz internet adresinde yayımlanacak ve tahsis sahiplerine kısa mesaj yolu ile iletilecektir.

TOKİ arsa başvurusu nasıl nereden, ne zaman yapılacak?

10 Ekim 2022 - 7 Kasım 2022 tarihleri arasında başlayan başvuru tarihlerinde istenen belgelerle birlikte 500 TL başvuru ücretinin yatırılması gerekir. e-devlet, Ziraat Bankası ve Halk Bankası'ndan başvuru işlemi gerçekleşir. TOKİ arsa başvurusunun sonuçları noter kurası ve diğer duyurular idaresi "www.toki.gov.tr" internet adresinde yayımlanacak. Kura sonucu vatandaşlara kısa yolla mesaj gönderilecek. Başvuru için istenen belgeler daha sonra duyurulacaktır.

ÖZGÜN
TOKİ İlk Evim Arsa başvuruları e devlet yapılacak! İşte 10 soruda TOKİ arsa başvurusu merak edilenler

ÖZGÜN
Gençlerin geliri 18 bin ve 16 binin üzerindeyse TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ genç başvuru şartları

ÖZGÜN
E devlet sosyal konut başvuru ekranı: TOKİ emekli başvuruları nasıl yapılacak, şartları ve ücretleri nedir?

ÖZGÜN
Engelli TOKİ başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? TOKİ sosyal konut başvuru detayları