Adalar’da halk plajı için istenen 40 TL tepki çekti

Adalar Belediyesi'nin işlettiği halk plajının ücreti 40 TL olarak belirlenmişti. Vatandaşlar bu ücrete tepki gösterirken plaj girişinde bulunan görevli "Giriş 40 lira. Şemsiye yok, sadece şezlong. Büyükşehir’e bağlı Adalar Belediyesinin halk plajı" ifadesini kullandı.

Haber Merkezi İHA
Büyükada'da vatandaşlar ücretli plaja tepki gösterdi.

Adalar’da bulunan ve Adalar Belediyesine bağlı halk plajına giriş ücretinin 40 TL olduğu iddia edildi. Halk plajına giriş için istenen 40 TL vatandaşların tepkisini çekti.

  • Plajın girişinde bulunan görevli ise vatandaşın fiyat sorusuna, "Giriş 40 lira. Şemsiye yok, sadece şezlong. Olsaydı şemsiyeyle beraber 40 lira ama şemsiyem kalmadı. Büyükşehir’e bağlı Adalar Belediyesinin halk plajı" dediği de görüldü.

Adada doluluk yüzde 100'e ulaştı: Plajlarda adım atacak yer kalmadı

Ege değil Adalar Denizi!

Adalar'da elektrikli araçların indi bindisi 12 lira

Vatandaşlar Adalar’a akın etti, iskele önünde uzun kuyruklar oluştu
Kurban Bayramında gezmek isteyen İstanbullular Adalar'a akın etti. Kadıköy'deki Adalar iskelesi önünde uzun kuyruklar oluştu. Oluşan kuyrukta sosyal mesafe unutulurken, kimisi ise maske takmadı.

CHP'li Erdem Gül İstiklal Marşı'nı okumadı
Genel Başkanı 'da partisinin belediye başkan adaylarıyla bir programa katıldı. Program başlarken okunan 'na CHP'nin Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül'ün eşlik etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili konuşan Gül, 'Nasıl ki, namazlarda sureler bazen sesli bazen de içimizden okunuyorsa. İstiklal Marşı'mız milletimizin kutsallarından biridir.' diyerek içinden okuduğunu belirtti.