Koronadan değil polisten korktular ama cezadan da kaçamadılar

Antalya’da polisin koronavirüs salgınına karşı cadde, sokak, toplu taşıma, park ve bahçelerdeki denetimi hız kesmeden sürüyor. Maskesini düzgün takmayan ya da cebinde taşıyan vatandaşlar ise polisleri görünce ceza yememek için maskelerini taktı. Maske takmayanlara ise 900 TL’lik ceza kesti.

Haber Merkezi İHA
Polis ekipleri maske takmayan vatandaşlara 900 TL ceza kesti.

Antalya'da koronavirüs denetimleri kapsamında Kepez ilçesi Kültür Mahallesi’nde polis ekipleri maske ve mesafe denetimi gerçekleştirdi.

Ekipler, maskesini takmayan kişilere cezai işlem uygularken, maskesini düzgün takmayan vatandaşları uyardı, toplu taşıma araçlarında da doluluk oranları denetlendi.

Denetimlerde maskesini düzgün takmayan ya da cebinde taşıyan vatandaşların polis ekiplerini görür görmez maskelerini taktıkları görüldü.

Bursa'da ilginç diyalog: Maske cezası aldı, maskesini çıkartıp yoluna devam etti

FOTOĞRAF 9
Maske takmayanlara şok: Bu ceza çok farklı
Endonezya'nın Doğu Cava bölgesinde maske takmayı reddeden kişilere dikkat çeken bir ceza verildi. Maske takmayanlara verilen ilginç ceza ülkede şaşkınlık yarattı.


Esenyurt'ta maske takmamakta ısrar eden kişi ceza yedi
Esenyurt'ta polis ekipleri meydan ve çevresinde maske denetimi yaptı. Kimi vatandaşlar maskeyi cebinde kimileri şapkasının içinde taşırken, maske takmamakta ısrar eden bir kişiye 3 bin 150 lira idari para cezası kesildi. Ceza kesilen kişinin sürekli gülümsemesi ise dikkat çekti.