CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ihracat hayali hurdalıkta bitti: Milyonluk LED'ler çöpten çıktı

Bolu Belediyesi'ne bağlı Bolu Bel Aş. tarafından yapılan ve CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolu halkına 'süper icraat' olarak tanıttığı LED ekranlar kurulduktan sadece 20 gün sonra arıza verdi. Tanju Özcan'ın "Çin’e ihracat yapacağız" dediği LED ekranların Bolu Belediyesi'nin hurdalığında çürümeye terk edildiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi Diğer
Tanju Özcan'ın büyük açılış töreniyle hizmete aldığı LED ekranlar Bolu Belediyesi'nin hurdalığında çürümeye terk edilmiş halde görüntülendi.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, her tabela firmasının yapabileceği bir LED ekranı büyük bir açılışla Bolu halkına 'süper icraat' olarak tanıttı.

Bolu Belediyesine bağlı Bolu Bel Aş. tarafından yapılan ve Başkan Tanju Özcan’ın "Çin’e ihracat yapacağız" dediği LED ekranların akıbeti belli oldu.

Günler içinde bozuldu

Başkan Özcan tarafından tanıtımı yapılan belediye önünde ki akıllı direk ve LED ekran kurulumunun üzerinden daha 20 gün geçmeden bozuldu.

Demokrasi Meydanına yerleştirilen bir yüzünde görüntü yerine sadece kırmızı bir noktanın yer aldığı LED ekran apar topar yerinden söküldü.

Kavşaklardaki de sessiz sedasız kaldırıldı

Bolu Bel. A.Ş. tarafından milyonluk LED ekran ihalesine çıkıldı ve ihale sonrası kent merkezinde ki kavşaklara LED ekranlar yerleştirildi. 20 adet LED ekran konulacağı belirtilmesine rağmen, kavşaklara 3 LED ekran konduruldu. Bir yıl kullanılmadan kavşaklarda tutulan LED ekranlar sessiz sedasız yerlerinden kaldırdı.

Kamufle edilmeye çalışıldı

Kavşaklara ise ışıklı objeler yapılarak LED ekranların kaldırıldığı kamufle edilmeye çalışıldı.

Milyonluk LED'ler hurdalıktan çıktı

Milyonluk ihale ile kent merkezinde ki kavşaklara koyulan ve ardından birden ortadan kaybolan LED ekranlar Bolu Belediyesinin hurdalığından çıktı. Bolu Ekspres'de yer alan habere göre, sessiz sedasız kaldırılan LED ekranlar Bolu Belediyesi'nin hurdalığında çürümeye terk edilmiş halde görüntülendi.

'Çin'e ihracat yapacağız' demişti

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan büyük umutlarla tanıttığı LED ekran için Çin’e ihracat yapmayı hedefliyoruz ifadelerini kullanmıştı. Özcan, akıllı direk ve LED ekranların tanıtımı için düzenlediği basın toplantısında, “Bugün sizleri buraya herhangi bir açılış yapmak için davet etmedik. Biz böyle ufak şeyler için açılış yapmayı düşünmüyoruz. Bu toplantıyı Bolu Belediyemizin vizyonunu ortaya koyma toplantısı olarak değerlendirmenizi istiyorum. Bolu Belediyesi bugüne kadar boru üretiyordu, taş üretiyordu ve onun dışında hiçbir şey üretmiyordu. Artık Bolu Belediyesi teknolojisini üreten ve aynı zamanda da bunu satarak gelir elde eden bir belediye olacak. Burada gördüğünüz LED ekran ve akıllı direklerin tamamı belediyemiz tarafından yapıldı. Amacımız bu LED ekran ve direkleri şehirde yaygınlaştırmak ve aynı zamanda ürettiğimiz bu teknolojisi birçok belediyeye, kamu kurumuna ve hatta özel şirketlere satabilmek. Nihai hedefimiz de Çin'e ihracat yapmak” şeklinde konuşmuştu.

İhracat hayali suya düştü

Ekranların neden arızalandığı ve arızaların neden giderilmediği bilinmezken, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın "Çin’e ihracat planları" da birçok diğer vaadi gibi hayal olarak kaldı.



'DEM'le işbirliği yapmam' diyen Tanju Özcan terörsevici aileye ihale yağdırmış

Bolu'da eski CHP'li belediye meclis üyesi İlkay Bayrak Tanju Özcan'a savaş açtı: Ulan alkolik sahtekarın önde gidenisin!

O konuşmalar yeniden gündem oldu: Burcu Köksal'ı hedef tahtasına oturtan CHP Tanju Özcan'a neden ses çıkarmadı?

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan FETÖ'cülere özel kıyak: İmar planından camiyi kaldırdı

Projeleri de tanıtımları da çakma! CHP'nin 'kopyala yapıştır vaadi' pes dedirtti: Bir de bilboard yapmışlar

İGDAŞ'ta soygun: Araç fiyatı 2 milyon 3 aylık kirası 2,9 milyon