CHP’li Kaftancıoğlu açık açık ilan etti: Terör örgütü propagandası yapanları da dahil ederek barışı getireceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını ilan etmesi sonrası ilk tebrik Kandil'den gelmişti. Terör örgütü PKK'nın elebaşlarının Kılıçdaroğlu'na yönelik destek açıklamalarından sonra CHP'den skandal ifadeler geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Hiç korkmasınlar biz 15 Mayıs'tan sonra 86 milyon hep birlikte bu ülkeyi yönetirken terör örgütü propagandası yapanlar da dahil bu ülkeye barışı getireceğiz" dedi.

Haber Merkezi Diğer
Canan Kaftancıoğlu

Türkiye'de 14 Mayıs için zaman daralırken, vatandaşları heyecan sardı. 4 gün sonra sandığa gitmeye hazırlanan seçmen, siyasi gündemi tek solukta takip ediyor. Cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmalarını hızla sürdürürken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, FOX TV canlı yayınında skandal ifadelerde bulundu.

HDP arasındaki iş birliği büyük tepki görürüyor

CHP ile PKK'nın siyasi ayağı olan HDP arasındaki iş birliği yurdun büyük bir kesiminden tepki görürken, Kaftancıoğlu'nun canlı yayında kullandığı ifadeler, vatandaşları ürkütecek nitelikteydi. İlker Karagöz'ün konuğu olan Kaftancıoğlu, seçimi CHP'nin yüzde 55 oranla kazanacağını iddia ederken, ülkeye sözde barışı getireceklerini anlattı. Kaftancıoğlu, 15 Mayıs'tan sonra barışı getirirken terör örgütü propagandası yapanları da dahil kılacaklarını açıkladı.



İşte o ifadelerin devamı; Vatandaşlar hazırlıklı olsun 15 Mayıs sabahı Türkiye nüfusunun yüzde 55’İnden fazlası terörist olarak ilan edilebilir.

"Terör örgütü propagandası yapanlar da dahil"

Hiç korkmasınlar biz 15 Mayıs'tan sonra 86 milyon hep birlikte bu ülkeyi yönetirken terör örgütü propagandası yapanlar da dahil bu ülkeye barışı getireceğiz.



Kılıçdaroğlu: HDP'nin desteğinden memnunuz

Kılıçdaroğlu'ndan rüzgarı alan HDP seçmeni tehdit savurmaya başladı

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Bolu'daki mitinginde alan boş kaldı