Selde araçla birlikte böyle sürüklendi: O anlar saniye saniye kaydedildi

Bozkurt'taki selde sele kapılan otomobilin üzerinde bir kişinin sürüklenmesi cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Bir süre otomobil ile birlikte sürüklenen kişinin, aracın binaya çarpması ile birlikte düştüğü ve sele kapıldığı görüldü. Öte yandan selin boyutları gün ağarınca ortaya çıktı.

Haber Merkezi Diğer
​Selde araçla birlikte böyle sürüklendi.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Çöken binalar havadan görüntülendi.

Öte yandan sel anında bir vatandaşın kaybolma anı vatandaşlar tarafından kaydedildi.

ARACIN ÜZERİNDE SÜRÜKLENDİ

Bozkurt ilçesinde meydana gelen selde birçok araç sürüklendi.

İlçe merkezinde sele kapılan otomobilin üzerinde bir kişinin sürüklenmesi cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kastamonu'da sele kapılan vatandaş otomobilin üstünde böyle sürüklendi
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen selde birçok araç sürüklendi. İlçe merkezinde sele kapılan otomobilin üzerinde bir kişinin sürüklenmesi vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir süre otomobil ile birlikte sürüklenen kişinin, aracın binaya çarpması ile birlikte düştüğü ve sele kapıldığı görüldü.


Bir süre otomobil ile birlikte sürüklenen kişinin, aracın binaya çarpması ile birlikte düştüğü ve sele kapıldığı görüldü.

Bozkurt'ta sel felaketi: Çatılarda mahsur kalan vatandaşlar helikopterlerle kurtarılıyor
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel sebebiyle binalarda mahsur kalan vatandaşlar helikopterlerle kurtarılıyor.

FOTOĞRAF 15
Sel bölgesinde kurtarma çalışmaları gece boyu sürdü
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından ilk gece kurtarma çalışmaları sürdü. Küçük bir çocuk mahsur kaldığı yerden yaralı olarak kurtarılırken, çok sayıda kişi de mahsur kaldıkları evlerden ekipler tarafından çıkarıldı.

FOTOĞRAF 16
Kastamonu’da acı bekleyiş: Aileler arama çalışmalarını gözü yaşlı takip ediyor
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra en zorlu geceyi geçiren vatandaşların, acı bekleyişleri de hala sürüyor. Yıkılan binalarda ekiplerin arama çalışmasını gözü yaşlı takip eden aileler, yakınlarından gelecek iyi bir haberi bekliyor.