Şiddetli rüzgarda ağaçlar yola devrildi

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak nedeniyle yola devrilen ağaçlar itfaiye ekiplerince temizlendi. Meteoroloji'nin kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunduğu Osmaniye'de şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oldu.

Haber Merkezi İHA
Osmaniye'de şiddetli rüzgar

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak nedeniyle yola devrilen ağaçlar itfaiye ekiplerince temizlendi.
Meteorolojinin kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunduğu Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oldu. Rüzgar ve sağanak nedeniyle bazı çatılar zarar görürken ağaçlarda kökünden devrildi. İlçeye bağlı Yazıbozu Köyü’nde yola devrilen ağaçlar itfaiye ekiplerinin çalışma sonunda kaldırıldı.
Kapanan yol tekrardan trafiğe açıldı.

FOTOĞRAF 8
Meteorolojiden 12 kente sel uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Ege Bölgesi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Eskişehir çevrelerinde yarın için sağanak uyarısında bulundu. 12 kentte yağışların etkili olacağını bildiren Meteoroloji, ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

FOTOĞRAF 5
Muğla'da sel felaketi
Muğla'nın Menteşe ilçesinde etkili olan fırtına ve aşırı yağış hayatı olumsuz etkilerken, fırtına sebebiyle sokaklardaki çöp kovaları uçtu, sokaklar göle döndü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, birçok il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunurken, ülke genelinde olduğu gibi Muğla'da da sağanak yağış ve fırtına etkili oldu.