CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelttiği sert eleştirileri nedeniyle partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.
Kılıçdaroğlu'nun neden istifa etmediğini açıkladı: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor
TV 100 canlı yayınına konuk olan Özcan, Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını iddia etti.
"Kemal Kılıçdaroğlu yolsuzlukları ortaya çıkmasın diye görevi bırakmıyor." diyen Özcan, "Hangi ajansa kaç para verdikleri ortaya çıkacak. Belediyeleri nasıl kullandıkları deşifre olacak." ifadelerini kullandı.
"Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz"
Sözlerinin devamında CHP eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u da hedef alan Özcan, "Belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, ‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi." şeklinde konuştu.
Özcan, itiraf niteliğindeki açıklamalarında şunları dile getirdi:
"Sayın Engin Özkoç, belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, ‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi, ‘Bunun sosyal amacı var mı?’ dedim. Sonra Genel Başkan’ı aradım, görüşemedim. Şükran Kütükçü’yle görüştüm ‘Bu firmaya vermek istemiyorum, burnuma kötü kokular geliyor. Genel Başkan’a sorar mısınız?’ dedim. Sayın Genel Başkan ‘Hayır, benim bu konuda bir bilgim yok’ dedi."
Tanju Özcan ile Eren Erdem canlı yayında birbirine girdi: İnanılmaz seviyesiz bir adamsın
Tanju Özcan dayısının oğlunu başkan yardımcısı yaptı
Tanju Özcan: Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı bir kin var
CHP’de af krizi
Tanju Özcan geri döndü
CHP’de kurultay günü: Sonucu Anadolu delegesi belirler
Koltuğunu kaptırmamak için son ana kadar direnen Kılıçdaroğlu neden çekilmediğini açıkladı: O tweet beni çok rahatsız etti
Kılıçdaroğlu’nun gönlünü alalım
Değişimcilere kuşatma
Liderliğin anahtarı Doğu’da
Delegeye son hafta markajı