Dağın tepesinde ilginç görüntü

5 bin 137 metre yüksekliğiyle "Türkiye’nin çatısı" olarak bilinen Ağrı Dağı, zirvesindeki bulutun başlık şeklini alması görenleri büyüledi.

Haber Merkezi İHA
Dağın tepesinde ilginç görüntü

'Türkiye’nin çatısı' olarak bilinen Ağrı Dağı, zirvesindeki bulutun başlık şeklini alması görenleri büyüledi.
Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği, dünyaca ünlü dağcıların tırmanışına ev sahipliği yapan ve 5 bin 137 metre yüksekliğiyle "Türkiye’nin çatısı" olarak bilinen Ağrı Dağı güzelliği ile de büyülemeye devam ediyor.


Her yıl tekrarlanan ve halk arasında "Ağrı Dağı başlık taktı" sözleriyle dillendirilen dağın zirvesinin bulut ile kaplanması güzel görüntülere sahne oldu.

FOTOĞRAF 22
İki saatte yapılıyor 300 yıl dayanıyor
Dünya genelinde yer alan ilginç mimariler her zaman ilgimizi çekmiştir. Bu ilginç mimarilere son olarak 2 saatte yapılan ve 300 yıl dayanıklılığı olan köpük evler damga vurdu. İşte sosyal medyada paylaşıldıktan sonra adından sıkça söz ettiren o yapılar...

FOTOĞRAF 10
Yaşanan depremler Hasan Dağı volkanizmasını harekete geçirdi
Türkiye'de Erciyes Dağı'ndan sonraki 2. büyük volkanik dağ olan Hasan Dağı'nda depremlerden sonra yapılan inceleme ve ölçümlerde hareketlilik gözlendi. Uzmanlar endişe verici hareketliliğin depremden sonra meydana geldiğini açıkladı.

FOTOĞRAF 4
Süphan Dağı'nda ilginç manzara görenleri mest etti
Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki, Türkiye'nin 3'üncü büyük dağı olan Süphan Dağı'nın zirvesinde buluttan oluşan şapka seyrine doyumsuz bir manzara oluşturdu.