Frekanslı hacamat ile ağrılara veda

Geçmişi yüzlerce yıl önceye dayanan ve halen pek çok hastalığın tedavisinde yararlanılan hacamat tedavisi, günümüzde yepyeni bir boyut kazandı. Hacamat tedavisine ileri teknolojiye dayalı bir tamamlayıcı tıp metodu olan biorezonansı ekleyerek başta migren, fıtık ve kanser olmak üzere birçok hastalığın tedavisine yeni bir yaklaşım getiren Dr. Sinan Akkurt, yöntemin avantajlarını anlattı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Yüzyıllardan beri tedavi yöntemi olarak kullanılan hacamat günümüzde teknoloji ile beraber yepyeni bir boyuta taşındı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim alan ve ardından dünyanın pek çok ülkesinde tamamlayıcı ve gelenek tıp metodlarını inceleyen, pek çok eğitime katılan Dr. Sinan Akkurt, biorezonans metoduyla pek çok hastayı tedavi ettiklerini ve son olarak frekanslı hacamat olarak yer edinen, kupa tedavisi ile biorezonansı bütünleştirerek fıtıktan migrene, romatizmal hastalıklardan kansere birçok hastalığın tedavisine destek olduklarını söyledi.

Frekanslı hacamat kansız bir tedavi


“Frekanslı hacamat" uygulaması, ilk olarak hastanın parmağından birkaç damla kan alınması ile başlıyor. Bu da birkaç saniye süren, acısız bir işlem. Bu kan, biorezonans cihazı sayesinde biofiziksel açıdan test ediliyor. Testle mantarlardan parazitlere, alerjilerden kanser hücrelerine kadar 6400 farklı maddenin vücutta bulunup bulunmadığı anlaşılabiliyor. Buradan elde edilen sonuçlara göre hastalığa sebep olabilecek, şikayet edilen hastalığın muhtemel nedeni olabilecek patojenler tanımlanıyor. Ardından buna göre doktor tarafından kişiye özel bir tedavi programı belirleniyor. Hacamatta bilindiği gibi kupalar aracılığıyla kişiden kan çekmiyoruz; frekanslı hacamatın kansız bir tedavidir. Kupalar kan çekmek yerine insan vücudunun yaydığı çok düşük ölçekli frekanslara en yakın seviyede frekanslar vererek hastalıkları nötrleştirmek yani ortadan kaldırmak amacıyla kullanılır. Hastalıklı dokular ya da hastalığa yol açan virüs, mantar, parazit gibi patojenler anti-frekanslarının verilmesi suretiyle giderilebiliyor. Herhangi bir ilaç ya da kimyasal kullanmıyoruz. Ve haliyle hiçbir yan etki söz konusu değil. Bebek, çocuk, yaşlı herkes bundan faydalanabilir.

Frekanslı hacamat nasıl oluyor?

Kan, lenf ve diğer hayati sıvıların dolaşımını iyileştirmek için, atık madde, toksinler ve hastalıklı vücut sıvılarının dışarı alınması gerekir. Bunu bir nebze boşaltım (idrar), sindirim (dışkı), terleme sistemleri ile yaparız. Vücuttan atıkların doğru ve zamanında tahliyesi vücut iç temizliğinin önemli bir yönünü oluşturur. Kabızlık, idrar retansiyonu (idrara çıkamama), terleme bozuklukları hatta bastırılmış regl olsun, atıkların zamanında vücut dışına atılamamasıdır. Sonuç olarak bu durum hastalıkların başlıca nedenidir. Biorezonans ile Kupa Terapisi, yani “frekanslı hacamat", geleneksel kupa terapisi, yani hacamat mantığından daha farklı. Geleneksel kupa terapisinde, kılcal damarlarda dolaşan kirli kanın arındırılması ve detoks mantığı ağır basarken, Biorezonans ile Kupa Terapisinde kirli kandaki patolojik bilgilerin ters frekansını vererek nötrleştirdiğimizde genel, sistemik düzeyde kan ve lenf dolaşımını artırır, düzenler ve otonom sinir sisteminin işleyişi geliştirmiş oluyoruz. Düzenli olarak Biorezonans ile Kupa Terapisi yaptıran insanlar toksinler ve metabolik atıklardan kurtulmuş olurlar. Kupa Terapisi; vücutta yeni kan hücrelerini hayata geçirerek, kolesterol ve kandaki ürik asiti normale döndürür, böylece kalp, böbrek ve karaciğer görevini yerine getireceği için vücut sağlıklı ve zinde olur. Vücuttaki tüm toksinler cildin üst tabakası olan kılcal damarlarda birikir. Toksinler kupa terapisi yoluyla dışarı alındığında vücut son derece fayda görür. Dolayısıyla bu tedavi ile daha ciddi bozuklukların önlenmesi veya engellenmesi, cilt içindeki patojenin temizlenmesi yolu ile ve iç organlardaki patojen tıkanıklığının giderilmesi ile olur.

Mutlaka doktor kontrolünde uygulanmalı

Frekanslı hacamat uygulamasında düşük şiddette titreşimler kullanılarak vücudun frekanslarına en yakın seviyeye ulaşılabiliyor. İster kupa tedavisi, ister biorezonans tedavisi olsun, sağlıkla ilgili bir uygulama mutlaka tıp doktoru kontrolünde gerçekleştirilmelidir.