İdealimdeki Beşiktaş sonuçlandı

Beşiktaş Belediyesi tarafından "İdealimdeki Beşiktaş" adlı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenler belli oldu. Kazananlara ödülleri Devlet Bakanları Yılmaz Karakoyunlu ve Edip Safter Gaydalı tarafından verildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Türkiye genelinde düzenlenen ve 11 kişinin finale kaldığı stand-up yarışması, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda yapıldı. Gecede konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu, sanata hizmet etmek amacıyla ilçede, içinde sinema, tiyatro ve küçük bir konser salonunun da yer alacağı bin 500 kişilik bir salon yapacaklarını kaydetti.

Jüri üyeliklerini Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Demet Akbağ ve Tarkan'ın yaptığı stand-up yarışmasında 6'şar dakikalık performans gösterisi yapan yarışmacılardan Doğan Öncel birinci seçildi. Yarışmada Mehmet Akın ikinci, Atalay Demirci ise üçüncü oldu. Törende ayrıca, etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ilköğretim okulları arasındaki resim yarışmasında birinci olan Eda Yılmaz ile ikinci Sevdenur Şişman ve üçüncü Kerim Berk Besener'e ödüllerini de Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu verdi.