|

Gurur gecesi

Bu yıl 16.’sı verilen MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Albayrak Medya Grubu törenden 3 ödülle ayrıldı. Yeni Şafak yazarı Hatice Karahan “Yılın Ekonomi Yazarı” seçilirken, Ekonomi Servisi muhabirlerinden Murat Palavar “Yılın Ekonomi Kulisi” ödülüne layık görüldü. Derin Ekonomi dergisi ise “Yılın Ekonomi Yayını” ödülü almaya hak kazandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 23:35 - 23/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl on altıncısı düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. MÜSİAD Genel Merkezinde düzenlenen ödül törenine Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Yeni Şafak ve TVNet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Sancak Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın da aralarında bulunduğu iş ve medya dünyasından isimler katıldı.



ALBAYRAK MEDYA GRUBU'NA ÜÇ ÖDÜL


Albayrak Medya Grubu, 11 kategoride ödül verilen geceden 3 ödülle ayrıldı. Yeni Şafak yazarı Hatice Karahan, etkin yazılarıyla “Yılın Ekonomi Yazarı” ödülüne layık görüldü. Yeni Şafak Ekonomi Servisi muhabirlerinden Murat Palavar “Yerli uçak için karar Ankara oldu” haberiyle “Yılın Ekonomi Kulisi” ödülünü almaya hak kazandı. Derin Ekonomi dergisi ise vizyonu, içeriği ve etkin dizaynıyla “Yılın Ekonomi Yayını” ödülün sahibi oldu. Derin Ekonomi Yazı İşleri Müdürü Sinem Köseoğlu, Yeni Şafak yazarı Hatice Karahan ve Muhabirimiz Murat Palavar, ödüllerini Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın elinden aldı.





BASINA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR


Törende konuşan Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, “Ticaret içinden gelen ve ticaretin bütün zorluklarını yaşamış bir kişi olarak ne gibi zorluklarla mücadele ettiğimizi çok iyi biliyorum. Ekonomimizdeki en temel unsurlarından biri de ekonomi basınıdır. Bunun da en önemli yani doğru ve hızlı bilgiye ulaşabilmektir. Burada ekonomi basınına önemli işler düşmektedir. İcraatları olumlu işleyerek hayata geçirmeleri ekonomimize olumlu katkılar sağlayacaktır. Bilgi akışı ne kadar etkin ve iyi olursa o kadar iyi mücadele vermiş oluruz” şeklinde konuştu.



EKONOMİMİZ BÜYÜDÜ


Ödül töreninde konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, “Ödül alan tüm basın mensubu çalışanlarını tebrik ediyorum. Yaşanan sorunlara rağmen ekonomimizde bir sıkıntı yaşanmamış aksine her geçen gün daha da büyümekteyiz. Terör olaylarının yaşandığı Doğu ve Güneydoğu illerimizdeki olaylara rağmen teröre karşı etkin mücadelemizi sürdürmekteyiz MÜSİAD üyelerimizden beklentimiz ise helal kazanmaya ve helal harcamaya dikkat etmeleridir. Yakalanan siyasi istikrarla büyümemizi sürdürüyoruz ve önümüzdeki 4 yıl içerisinde de büyümemizin devam edeceğini görmekteyiz. MÜSİAD olarak gelin bu olumlu algıyı hep birlikte geliştirip hep birlikte büyütelim. Teröre karşı birlikte olmanın şu anda tam zamanıdır. Zamanımızı verimli kullandığımız taktirde bunun meyvelerini de aldığımız göreceğiz” dedi.





Törenin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Çelik ise “Türkiye'nin ekonomisinde huzur ve refahı oluşturabilmek için ekonomimizi canlı tutmamız gerekmektedir. Ekonomimizi mutlaka birinci plana alarak ikinci planda bırakmasını engellemeliyiz” dedi. ifadelerini kullandı.


#Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği
#Ekonomi Basını Başarı Ödülleri
#Albayrak Medya Grubu
#Yılın Ekonomi Yazarı
#Hatice Karahan
#Yılın Ekonomi Kulisi
8 yıl önce